Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

section-image

Οι δημιουργικές συνεργασίες της SYMMETRIA®

Οι συνεργασίες στις οποίες προχωράει η SYMMETRIA® στοχεύουν στην προσφορά καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών με καλύτερη αξία. Η SYMMETRIA® συνεργάζεται με τρία mega brands, ώστε να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες υγείας, αντιγήρανσης και ιατρικής ευεξίας. Από κοινού, μοιράζονται την εμπειρία και τις δυνατότητές τους, με σκοπό την υλοποίηση πρωτοβουλιών και δράσεων προς όφελος των καταναλωτών.

section-image

Μια νέα συνεργασία της SYMMETRIA® με στόχο την Αμερικανική αγορά

Η SYMMETRIA® ετοιμάζεται να φέρει περισσότερους επισκέπτες στην Ελλάδα για να υποβληθούν σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα υγείας. Τα προγράμματα έχουν διάρκεια μέχρι 3 εβδομάδες διαμονής στη χώρα μας και στοχεύουν σε ανθρώπους που θα ταξιδέψουν στη Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό να  ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ανανέωσης.

 

Με μια στρατηγική συνεργασία στην Νέα Υόρκη με την SMOOTH SYNERGY και μια ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας στις Η.Π.Α., με στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη προώθηση, η SYMMETRIA® μπαίνει δυναμικά στο πλάνο των 5 stars προορισμών για τους Αμερικανούς πολίτες που ενδιαφέρονται για υπηρεσίες υγείας ομορφιάς, active aging,detox, medical wellness και longevity.

 

Η ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων δράσεων  στο χώρο του τουρισμού υγείας, αποτέλεσε τη βάση για τη συνεργασία της SYMMETRIA® και της SMOOTH SYNERGY, με στόχο να αξιοποιήσουν την εμπειρία και τις δυνατότητές τους, προκειμένου να υλοποιήσουν πρωτοβουλίες και δράσεις προς όφελος των Αμερικανών πολιτών που τους ενδιαφέρουν τα προγράμματα υγείας σε ένα τουριστικό προορισμό.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://usa.symmetria.com 

 

section-image

Dr. Age

Η Dr.Age είναι μια διεθνής μάρκα για την υγεία του δέρματος, με προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας, η οποία αναπτύσσει περαιτέρω καινοτόμες θεραπείες. Η φιλοσοφία της βασίζεται στον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας «κανόνα των τριτημορίων», εμπνευσμένη από τον τρόπο με τον οποίο οι πλαστικοί χειρουργοί αναλύουν το πρόσωπο. 

Οι συνθέσεις που αναπτύσσει η επίλεκτη ομάδα ειδικών της Dr.Age, απαντούν σε συγκεκριμένα προβλήματα και ανάγκες του δέρματος κάθε τριτημορίου, αλλά και ολόκληρου του προσώπου, αξιοποιώντας συστατικά υπερστοχευμένης δράσης και υψηλής απόδοσης, διορθώνοντας σημάδια γήρανσης και ατέλειες.

Η δέσμευση της Dr.Age για «καθαρή ομορφιά» (clean beauty) σημαίνει ότι δεν γίνεται κανένας συμβιβασμός όσον αφορά στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Ο στόχος της μάρκας δεν ήταν απλώς να αποφύγει τα «βλαβερά» συστατικά, αλλά να πετύχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα βασιζόμενη σε καθαρά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της Dr.Age είναι χωρίς paraben και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, καθώς επίσης, δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Σχεδόν όλα τα προϊόντα είναι vegan.

Τέλος, όλες οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες και η εταιρεία χαρτοποιίας που χρησιμοποιούμε για τις εξωτερικές συσκευασίες μας έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο βιώσιμης διαχείρισης δασών FSC Chain of Custody.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.doctor-age.com

section-image

Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας από το 1981, με σκοπό να προσφέρει σε όλους ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης υψηλής ποιότητας. Έκτοτε, φροντίζει καθημερινά τις εξατομικευμένες ανάγκες υγείας κάθε ατόμου. 

Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με 70 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο,  δύο κλινικές, τη Βιοκλινική Αθηνών και Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν πρότυπα σύγχρονων νοσοκομειακών μονάδων υψηλής ποιότητας, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 7 Οδοντιατρικές Μονάδες.

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αναπτύσσεται, καινοτομεί και γίνεται καλύτερος κάθε μέρα.

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ:

  • Περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις ετησίως
  • 3.000 εργαζόμενοι υψηλής ειδίκευσης, εκ των οποίων οι 700 είναι ειδικευμένοι γιατροί και επιστήμονες
  • Επένδυση 45.000.000€ σε τεχνολογικό & ιατρικό εξοπλισμό
  • Περισσότεροι από 450.000 ωφελούμενοι από προγράμματα ΕΚΕ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.bioiatriki.gr

section-image
section-image

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΑΚΜΗ

Έχοντας κάνει τη μεγαλύτερη επένδυση (εκπαιδευτικού ομίλου στην Ελλάδα) σε προγράμματα σπουδών, ακαδημαϊκό προσωπικό και κτιριακές υποδομές, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελούν τον κορυφαίο οργανισμό στις διεθνείς πανεπιστημιακές σπουδές και την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Με ιστορία από το 1982, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι σήμερα το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και αποτελεί σταθερά την πρώτη επιλογή στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων πανεπιστημιακών προγραμμάτων και το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του. Θέτει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του την παροχή πανεπιστημιακών σπουδών αριστείας, με όραμά του τη διαμόρφωση ενός τοπίου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, όμοιου με τα καλύτερα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Επιπλέον, είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα, μέλος του Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων Compostela Group of Universities, προσφέροντας διεθνή ακαδημαϊκή αναγνώριση και δικτύωση με κορυφαία Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.mitropolitiko.edu.gr