Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Ωμοφαγική διατροφή και πρωτεΐνη

Η πρόσληψη πρωτεΐνης είναι σίγουρα το πρώτο που έρχεται στο μυαλό των περισσοτέρων ακούγοντας για ένα διατροφικό πρόγραμμα χωρίς κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, γάλα, αυγά, τυρί. Ας δούμε, λοιπόν, τα επιστημονικά δεδομένα και τις vegan πρωτεϊνικές επιλογές που έχει όποιος ακολουθεί αυτή τη διατροφή.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι είναι εφικτό να καλυφθούν στο 100% οι πρωτεϊνικές μας ανάγκες από μια ποικιλία φυτικών πρωτεϊνικών επιλογών που μας δίνει απλόχερα η φύση. Οι πιο σημαντικές αυτών είναι τα όσπρια διαφόρων ειδών, τα προϊόντα σόγιας, το seitan (wheat gluten) , η κινόα, ο λιναρόσπορος και οι ξηροί καρποί. Όλα τα παραπάνω απoτελούν τη βάση της vegan διατροφής παγκοσμίως, με την προσθήκη επιπλέον πρωτεϊνικών λαχανικών όπως είναι τα σπαράγγια, το κουνουπίδι και το μπρόκολο.
Τέλος, για άτομα που δυσκολεύονται να καταναλώνουν τέτοια προϊόντα σε καθημερινή βάση, στην αγορά υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πολυάριθμων πρωτεϊνικών σκονών αποκλειστικά από φυτικές πηγές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν πρωτεΐνες από αρακά, ρύζι, βρόμη, σόγια, κλπ. Προμηθευθείτε, λοιπόν, με τα απαραίτητα πρωτεϊνικά φυτικά τρόφιμα και ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γευστικών συνδυασμό που ξεδιπλώνεται μπροστά σας.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.