SYMMETRIA®

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

18.10.2020

Η SYMMETRIA® αποκαλύπτει το Pinktober!

Aλλαγή με φώς: φωτίζοντας με ροζ χρώμα τον Οκτώβριο!

Η SYMMETRIA είναι περήφανη που μετατρέπει το κτήριο της σε φάρο ελπίδας. Καθόλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, το κέντρο μας θα φωτιστεί με ροζ φώτα, συμβολίζοντας τη δέσμευσή μας στην ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού. Μπείτε σ’ ένα κόσμο ροζ! Στολισμένη με ροζ διακοσμητικά, η SYMMETRIA υπενθυμίζει στον καθένα την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

 

Ενωμένοι φοράμε ροζ!

Η αφοσιωμένη ομάδα μας στέκεται πλάι-πλάι με τους ανθρώπους που βιώνουν τον καρκίνο του μαστού. Ροζ μάσκες και κορδέλες θα φορεθούν από όλο το προσωπικό, θυμίζοντας τη δική μας συλλογική δύναμη στην αντιμετώπιση της ασθένειας.

 

Ομορφιά για ένα σκοπό!

Ανακαλύψτε τα πακέτα δώρων ροζ ομορφιάς στο SYMMETRIA store. Με κάθε αγορά, δεν βελτιώνετε απλώς την εικόνα σας, αλλά συμβάλλετε και σε ένα σκοπό. Μέρος των καθαρών κερδών από τα δώρα θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «I Live For Me» και σε άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις που καταπολεμούν τον καρκίνο.

Ελάτε μαζί μας αυτόν τον Οκτώβριο για να βάψουμε την πόλη ροζ, να διαδώσουμε την ευαισθητοποίηση και να υποστηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη. Στη SYMMETRIA πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να συντελέσουμε στην αλλαγή για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

 

#SymmetriaSupportsPinktober

 

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.