SYMMETRIA®

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

16.09.2020

Δείτε τις αλλαγές που θέλετε στον εαυτό σας με τεχνολογία 3D

Η SYMMETRIA, αναβαθμίζοντας πάντα το επίπεδο των υπηρεσιών της, αξιοποιεί μία επαναστατική τεχνολογία και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη, ακριβέστερη εικόνα του αποτελέσματος που μπορεί να έχει κάθε θεραπεία στο πρόσωπό σας.

Ουσιαστικά, η Crisalix είναι μία πρωτοποριακή μέθοδος, μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε πώς θα είναι το πρόσωπό σας μετά από μία θεραπεία, μέσω 3D απεικόνισης ύψιστης ανάλυσης και ακρίβειας.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και εύχρηστη, χωρίς να απαιτείται να κατεβάσετε κάποιο application, ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί και on-line πατώντας εδώ.

Η διαδικασία περιλαμβάνει 3 απλά βήματα:
1. Ανεβάστε τη φωτογραφία σας
Τραβήξτε 3 φωτογραφίες του προσώπου σας με κινητό τηλέφωνο ή κάμερα ή ζητήστε από ένα φίλο να το κάνει και ανεβάστε τις στο λογαριασμό σας στο Crisalix, με απόλυτη ασφάλεια.

2. Δείτε το αποτέλεσμα της θεραπείας
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση στις πιο προηγμένες λειτουργίες για την προσομοίωση όλων των ειδών διαδικασιών, βλέποντας τρισδιάστατα το πρόσωπό σας.  

3. Λάβετε συμβουλές από οικεία σας πρόσωπα 
Αν χρειάζεστε μία ακόμη γνώμη, μπορείτε να μοιραστείτε την τρισδιάστατη εικόνα σας με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Όλες οι 3D φωτογραφίες που λαμβάνονται κατά την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου με τις αλλαγές που έχουν γίνει, αποστέλλονται στο e-mail του, ώστε να έχει τη δυνατότητα να τις μελετήσει ή να τις δει με κάποιο οικείο του πρόσωπο.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.