SYMMETRIA®

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

15.05.2019

Κερδίστε τώρα 25% της συναλλαγής με την κάρτα ΜΕ

SYMMETRIA σας επιβραβεύει από την πρώτη κιόλας συναλλαγή και σας προσφέρει την κάρτα μέλους και προνομίων MΕ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε άμεσα μέρος ή σύνολο των πόντων σας έναντι θεραπειών.

Η κάρτα κατά την ενεργοποίησή της, περιέχει 100 πόντους ως ΒONUS εκκίνησης και κάθε πόντος αντιστοιχεί σε 1 €. Επιπλέον, οι κάτοχοι της έχουν προτεραιότητα στις ενέργειες/προσφορές της SYMMETRIA.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ήδη κατόχους της κάρτας ΜΕ, ότι τώρα η SYMMETRIA προσφέρει ακόμη περισσότερα προνόμια. Πιο συγκεκριμένα: 

  • Οι πόντοι που κερδίζετε με την αγορά θεραπειών ή προϊόντων θα είναι το 25% της συναλλαγής και όχι το 10% που ίσχυε μέχρι τώρα.
  • Όσοι επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας μέχρι το τέλος Μαΐου 2019 θα έχετε την ευκαιρία να διπλασιάσετε τους πόντους σας.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ OΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ «ΜΕ»

  1. Η κάρτα δεν είναι πιστωτική.
  2. Ενεργοποιείται αμέσως μετά την πρώτη συναλλαγή και με την αποδοχή των όρων συμμετοχής.
  3. Είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται.
  4. Οι πόντοι που συγκεντρώνονται στην κάρτα, στο πλαίσιο του προγράμματος  επιβράβευσης της εταιρείας,  δεν αντικαθίστανται με χρήματα.
  5. Η χρήση πόντων βάσει του "προγράμματος επιβράβευσης" του κέντρου SYMMETRIA, δεν συνδυάζεται με τυχόν  άλλες προσφορές ή εκπτώσεις
  6. Η εξαργύρωση γίνεται πάντα με την επίδειξη της κάρτας.
  7. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να καταργεί τις προσφορές της καθώς και τους όρους του προγράμματος επιβράβευσης χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του κατόχου της κάρτας και χωρίς να απαιτείται η συγκατάθεσή του.
  8. Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής της κάρτας, ο κάτοχος οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία. Σε περίπτωση αντικατάστασή της, αφαιρούνται 50 από το σύνολο των πόντων του κατόχου.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.