SYMMETRIA®

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23.10.2019

Η SYMMETRIA καλωσορίζει την ORTHOBIOTIKI στους συνεργάτες της

Η ORTHOBIOTIKI και η SYMMETRIA συνεργάζονται για την παροχή εξατομικευμένων και ειδικά σχεδιασμένων πρωτοκόλλων, που βασίζονται στην απόλυτη εξειδίκευση, γνώση και πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει κάθε οργανισμός από την πλευρά του.

Τα πρωτόκολλα, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα, ξεκινούν πάντα με μία αρχική συνάντηση με το γιατρό της αντίστοιχης ειδικότητας, ώστε να σχεδιαστεί εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

Πρωτόκολλα 

  • Antiaging Reboot Protocol
  • Genetic Detox Protocol
  • DNA Focused Regeneration Protocol
  • Weight Balance for Weightloss Protocol
  • Dynamic Elite Performance Protocol
  • Sleep Reset Protocol
  • Wellbeing at Work Protocol

Η ORTHOBIOTIKI είναι ένα από τα μοναδικά, πρότυπα πολυϊατρεία προληπτικής ιατρικής και αντιγήρανσης στην Ευρώπη. Δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλει στην απόκτηση της βέλτιστης υγείας, στη μακροβιότητα  και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής κάθε ατόμου, μέσα από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ανανέωσης κυττάρων και ολιστικές φαρμακευτικές τεχνολογίες, που συμβάλλουν στην αναζωογόνηση και ευεξία του οργανισμού. Στο χώρο της πραγματοποιούνται από απλές αιματολογικές εξετάσεις, τεστ τροφικής δυσανεξίας και ανίχνευση βαρέων μετάλλων, μέχρι έλεγχος επιπέδων των νευροδιαβιβαστών, των ορμονών του στρες, των νέων δεικτών φλεγμονής TNFa, IL6, IL1b, των ελεύθερων ριζών, των επιπέδων βιταμινών και ιχνοστοιχείων, του μεταβολισμού των οιστρογόνων, κ.α.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.