SYMMETRIA®

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

07.02.2017

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της SYMMETRIA στο Μπαχρέϊν

Η SYMMETRIA, πρωτοπόρος στις υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής, με διακρίσεις όπως το Best Clinic Award 2015 και το European Quality Award 2016, εγκαινίασε το νέο, εντυπωσιακό ιατρικό κέντρο ομορφιάς στο Μπαχρέιν.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν οι Αυτού Εξοχότητες Σεΐχης Ahmad bin Khalifa al Khalifa και Σεΐχης Khalifa bin Daij al Khalifa, παρουσία του ιδρυτή της SYMMETRIA, Δρ. Νίκου Μεταξωτού και του Dr. Abdullah Syiam, ιδιοκτήτη της SYMMETRIA Bahrain. Το «παρών» έδωσαν σημαίνουσες προσωπικότητες από την πολική και επιχειρηματική σκηνή του τόπου, όπως επίσης εκπρόσωποι του ιατρικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Η SYMMETRIA, η οποία δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της αισθητικής ιατρικής εδώ και δώδεκα χρόνια, εδραιώνει την παρουσία της στη Μέση Ανατολή με τη δημιουργία ενός νέου κέντρου σε στρατηγική θέση στην πρωτεύουσα του Μπαχρέιν, Μανάμα.

Η εσωτερική αρχιτεκτονική του νέου κέντρου είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα πρότυπα του κέντρου της SYMMETRIA στην Αθήνα και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με καινοτόμες, μη επεμβατικές θεραπείες για την αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος, με υψηλή ποιότητα και αισθητική, που πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό, σε συνεργασία με γιατρούς-επισκέπτες από την Ευρώπη.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.