SYMMETRIA®

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

01.11.2017

Ο Dr. Javier de Benito συνεργάτης της SYMMETRIA

Ο Δρ. Νίκος Μεταξωτός, MDPhD, ιδρυτής της SYMMETRIA, και ο Dr. Javier de Benito, ιδρυτής του Instituto Javier de Benito μοιράζονται τις ίδιες αξίες και αρχές, με προτεραιότητά τους την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς μέσα από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της αισθητικής ιατρικής.

Το Instituto Javier de Benito είναι ένα κέντρο πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής, που συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 καλύτερων στον κόσμο. Ο Dr. Javier de Benito είναι ένας από τους πλέον διακεκριμένους πλαστικούς χειρουργούς -στην επανορθωτική και αισθητική πλαστική χειρουργική- παγκοσμίως και έχει μία πορεία πάνω από 30 χρόνια στον κόσμο της ομορφιάς.

Απόφοιτος της ιατρικής και χειρουργικής από το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, ο Dr. Javier de Benito είναι ο συγγραφέας πολλών βιβλίων γύρω από την αισθητική χειρουργική, όπως το «El Gran Libro de la Cirugía Estetica» (RBA, 2002).

Το Javier de Benito Institute είναι ένα κέντρο όπου εφαρμόζονται οι πλέον καινοτόμες θεραπείες, υπάρχουν τα πιο προηγμένα μηχανήματα και βέβαια πλαισιώνεται από μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και προσωπική φροντίδα στους ασθενείς. Το πλήρες αυτό πακέτο εξυπηρέτησης που προσφέρει τα πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα, κάνει τους ασθενείς να αισθάνονται ασφάλεια και άνεση.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.