SYMMETRIA®

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

25.11.2016

Μία ακόμη μεγάλη διάκριση για τη SYMMETRIA

Από το 2005 μέχρι σήμερα, η SYMMETRIA παρέχει ένα άψογο επίπεδο υπηρεσιών και εφαρμόζει σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και νέες τεχνολογίες, πάντα από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και με απόλυτο σεβασμό σε κάθε επισκέπτη. Οι αρχές αυτές, που στη διάρκεια των χρόνων ακολουθούμε με συνέπεια, αναγνωρίζονται διεθνώς.

Το European Quality Award 2016, που απονεμήθηκε στη SYMMETRIA από τον οργανισμό Europe Business Assembly (EBA), έρχεται να αναγνωρίσει μία ακόμη φορά την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την υποδειγματική ιατρική πρακτική που ασκεί το κέντρο αισθητικής ιατρικής, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το βραβείο παρέλαβε ο ιδρυτής της SYMMETRIA, Δρ. Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι, η SYMMETRIA έλαβε το Best Clinic Award 2015.

Ο οργανισμός Europe Business Assembly είναι μία ανεξάρτητη αρχή που δημιουργήθηκε στην Οξφόρδη το 2000. Η αρμόδια επιτροπή κάνει την έρευνα, ανάλυση και αξιολόγηση επαγγελματιών και επιχειρήσεων και είναι υπεύθυνη για την τελική επιλογή και την απονομή των βραβείων, με πλήρη λογοδοσία και διαφάνεια. Η διαδικασία επιλογής βασίζεται σε διεξοδική έρευνα και συστάσεις συνεργατών του EBA, όπως το Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας Αγοράς (Βέλγιο), η Εξαγωγική Ακαδημία Baden-Vurtennberg (Γερμανία), το Ινστιτούτο Προτύπων Ποιότητας (Ελβετία) και η Ακαδημαϊκή Κοινότητα της Οξφόρδης.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.