Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Εντυπωσιακά και εγγυημένα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους από τη SYMMETRIA

Η απώλεια κιλών και η διαχείριση του σωματικού βάρους είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλλου. Η διαιτολογική και ιατρική ομάδα της SYMMETRIA αντιμετωπίζει εξατομικευμένα κάθε περίπτωση και προτείνει συγκεκριμένα πρωτόκολλα, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, με αποδείξεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μία τετραμελής οικογένεια, που κατάφερε να πετύχει την αξιοσημείωτη απώλεια των 28,5 κιλών σε λιγότερο από ένα μήνα, με το πρωτόκολλο Super-Fast Lipolysis.

Οι δύο ενήλικες άνδρες της οικογένειας, σε διάστημα 25 ημερών, έχασαν συνολικά 17.5 κιλά, με τα 12.8 να αποτελούν λιπώδη μάζα. Η μέθοδος Super-Fast Lipolysis κάνει χρήση ενός συνδυασμού τεχνολογιών όπως Xero Laser, Xero NMS, Xero RF και Hypoxi.

Οι συνδυασμοί με τους οποίους γίνεται η χρήση των παραπάνω μηχανημάτων αποφασίζεται κατόπιν σύστασης των υπεύθυνων ιατρών της SYMMETRIA, με γνώμονα πάντα τα ατομικά χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες του κάθε περιστατικού.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, λόγω υπάρχουσας ανροειδούς τύπου συγκέντρωσης λιπώδους μάζας, η δράση των τεχνολογιών επικεντρώθηκε στην κοιλιακή τους χώρα. Επιπρόσθετα, πέτυχαν και μια μέση απώλεια 5.5 εκατοστών στη μέση, κατά το ίδιο αυτό χρονικό διάστημα.

Οι γυναίκες της οικογενείας πέτυχαν αντίστοιχα εντυπωσιακά αποτελέσματα, με μέση απώλεια 6,8 κιλά, σε 19 ημέρες. Η διαφορά σε πόντους ήταν πιο εμφανής στην περιοχή των μηρών, όσο και την περιφέρεια γλουτών, με μέση απώλεια 3.5 εκατοστά τοπικά.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως κάθε μέλος της οικογένειας ακολούθησε ένα εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο, όπου μεταξύ άλλων εφαρμόστηκαν η SYMMETRIA PRO-GI™ Diet, η διαλειμματική νηστεία και η δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων.

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων και οι τέσσερις και προσβλέπουμε σε ακόμα σπουδαιότερα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον, δεδομένου ότι βρισκόμαστε μόλις στα μισά του προγράμματος.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.