Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Είστε έτοιμοι να λάμψετε το καλοκαίρι;

Είστε έτοιμοι να λάμψετε το καλοκαίρι;

Αναζωογόνηση, αποτοξίνωση, ευεξία

Τώρα που μπήκε το καλοκαίρι και το σώμα παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομορφιά, θέλουμε οι εμφανίσεις μας στην παραλία να είναι όσο πιο όμορφες και λαμπερές. Πως θα το πετύχουμε; Αρχίζοντας «εσωτερικά», με ένα εσωτερικό καθαρισμό, επιλέγοντας μία δίαιτα μόνο με υγρά, όπως φρέσκους χυμούς, smoothies και αφεψήματα από βότανα.

 

Διατροφή

Αν και η σωστή διατροφή δεν εξαρτάται από εποχές, το καλοκαίρι, με τις υψηλές θερμοκρασίες, είναι η ιδανική εποχή να κάνουμε ένα διάλειμμα από τις βαριές, στερεές τροφές, να τροποποιήσουμε για λίγο τη διατροφή μας και να προσφέρουμε στο πεπτικό σύστημα τη ξεκούραση που χρειάζεται. Μία δίαιτα καταναλώνοντας συγκεκριμένες τροφές σε υγρή μορφή παρέχει και άλλα οφέλη. Εξασφαλίζουμε ότι ο οργανισμός μας λαμβάνει τη βέλτιστη σε επίπεδα ενυδάτωση που χρειάζεται και συγχρόνως βελτιώνεται η πέψη και βοηθάμε στην αποβολή τοξινών και την κυτταρική ανανέωση, προάγοντας τη συνολική ευεξία. 

 

DETOX

Η SYMMETRIA® συνιστά να ενισχύσουμε τον εσωτερικό καθαρισμό με ένα Detox Drip που θα μας χαρίσει ενέργεια, θα μας τονώσει εσωτερικά και θα φανεί εξωτερικά. Διότι μία δίαιτα σε υγρή μορφή συμβάλει και στην απώλεια βάρους μειώνοντας τις θερμίδες πρόσληψης ενώ εξακολουθεί να προσφέρει όλα τα βασικά θρεπτικά συστατικά. Επιπλέον, η αφθονία βιταμινών, μετάλλων, αντιοξειδωτικών και φυτοθρεπτικών συστατικών που θα προσλάβουμε ομορφαίνουν και το δέρμα μας, χαρίζοντας μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Και αυτό μπορεί να συμβάλλει σ’ έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και κατανάλωση βιώσιμων διατροφικών αλλαγών. 

Παρόμοια αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με τη δίαιτα SYMMETRIA ProLon®, 5 ημερών Fasting Mimicking Diet® βασισμένη στην αρχή της νηστείας για συνολική υγεία. Ωστόσο, όπως σε όλες τις δίαιτες να συμβουλεύεστε πάντα έναν επαγγελματία υγείας ή διατροφολόγο πριν ξεκινήσετε για να διασφαλίσετε ότι είναι κατάλληλη για τις δικές σας ανάγκες και κατάσταση υγείας.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.