Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Ποιες είναι οι τάσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας

Οι θεραπείες που βελτιώνουν την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη απήχηση σε γυναίκες και άνδρες, σύμφωνα με τα διεθνή στοιχεία.

Οι μη επεμβατικές εφαρμογές για την περιποίηση της επιδερμίδας, όπως peeling, δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, laser, μεσοθεραπεία κερδίζουν μεγαλύτερη προσοχή.

Στην κατηγορία των ενέσιμων, το Botox και τα ενέσιμα εμφυτεύματα (fillers) συνεχίζουν να βρίσκονται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς μη χειρουργικές θεραπείες, αλά κάνουν πλέον την εμφάνισή τους και ενέσιμα υλικά νέας γενιάς.

Πιο συγκεκριμένα, η επόμενη γενιά υαλουρονικού οξέος που ονομάζεται Resilient Hyaluronic Acid (RHA) διαφημίζεται ως ελάχιστα τροποποιήσιμο filler, το πιο όμοιο με το υαλουρονικό οξύ του οργανισμού μας, και αντιμετωπίζει όλες τις δυναμικές ρυτίδες του προσώπου με φυσικότερο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Επιπλέον, το DAXI, μια καινούρια νευροτοξίνη, που διαρκεί 6 μήνες, υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα για όσους αναζητούν λεία επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες.

Τέλος, όλο και περισσότεροι συνδυάζουν επεμβάσεις με μη χειρουργικές τεχνικές για ολοκληρωμένη αναζωογόνηση προσώπου, τάση που θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.