Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

PLATELET-RICH FIBRIN - Η επανάσταση στην αυτόλογη μεσοθεραπεία

PLATELET-RICH FIBRIN - Η επανάσταση στην αυτόλογη μεσοθεραπεία

Η τελευταία πρόοδος στην πλαστική χειρουργική είναι το πρωτόκολλο Platelet-Rich Fibrin Protocol ή PRF, το οποίο βασίζεται στις αρχές του Platelet-Rich Plasma, γνωστού και ως Vampire Lift. Αυτή η πρωτοποριακή θεραπεία προσφέρει οφέλη για την αναζωογόνηση του δέρματος και των μαλλιών μέσω της σταδιακής απελευθέρωσης πρόσθετων αυξητικών παραγόντων. Η νέα αυτόλογη μεσοθεραπεία Platelet-Rich Fibrin μειώνει εντυπωσιακά τις ρυτίδες, βελτιώνει σημαντικά τη χαλάρωση του δέρματος, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, σβήνει τις ουλές ακμής και διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής.

Το Platelet-Rich Fibrin ή PRF αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίσει τους περιορισμούς του Platelet-Rich Plasma (PRP). Το PRF παράγει υψηλότερη, αργή αλλά σωρευτική απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων συγκριτικά με το PRP. Αυτό είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την αναγέννηση, ανάπλαση και επούλωση των ιστών του δέρματος.

Μέχρι σήμερα, η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί μια καινοτόμο προσέγγιση στον τομέα της μη επεμβατικής αισθητικής ιατρικής, συνδυάζοντας τα οφέλη της μεσοθεραπείας με τη χρήση των δικών μας βιολογικών υλικών. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, η αυτόλογη μεσοθεραπεία χρησιμοποιεί πλάσμα από το ίδιο μηχανισμό, ενισχύοντας τη φυσική ικανότητα του σώματος να αναγεννάται.

Χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που δεν απαιτεί αντιπηκτικά κατά τη συλλογή και φυγοκέντρηση του αίματος, απομονώνουμε ένα πλέγμα που αποτελείται από ινική, λευκά αιμοσφαίρια και βλαστοκύτταρα. Αυτή η απολύτως φυσική θεραπεία διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και επιδιορθώνει τις υπάρχουσες βλάβες στο δέρμα με αποτέλεσμα μια εντυπωσιακή αναζωογόνηση. Οι αυξητικοί παράγοντες που εμπλουτίζουν αυτό το πλέγμα ινικής εισέρχονται στις υπό θεραπεία περιοχές μέσω μικρών τσιμπημάτων στο δέρμα αφού έχει προηγηθεί αναισθητική κρέμα ώστε η διαδικασία να είναι τελείως ανώδυνη.

Το Platelet-Rich Fibrin θεωρείται ανώτερο από το PRP λόγω των πρόσθετων αυξητικών παραγόντων και της σταδιακής απελευθέρωσης, που οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα και μειωμένο αριθμό εφαρμογών. Ένα επίσης εξαιρετικό πλεονέκτημα της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRF  είναι η μηδενική πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων, καθώς τα υλικά προέρχονται από το ίδιο το σώμα, χωρίς τίποτα πρόσθετο.

Το Platelet-Rich Fibrin είναι σήμερα μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες για τη μείωση των ρυτίδων και τη σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια, καθώς και για την τόνωση της τριχοφυΐας στο τριχωτό της κεφαλή, χωρίς μεγάλο κόστος.

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα της αυτόλογης μεσοθεραπείας, η αισθητική ιατρική βρίσκει στο πρωτόκολλο Platelet-Rich Fibrin έναν φυσικό και ασφαλή σύμμαχο για την αναζωογόνηση του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.