Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Αναζωογόνηση χωρίς νυστέρι

Με την τεχνολογία να προχωράει με εντυπωσιακούς ρυθμούς, η μη επεμβατική πλαστική χειρουργική αναδύεται ως η πιο δημοφιλής λύση για ανανέωση και αναζωογόνηση. Σήμερα, αντί για χειρουργικές επεμβάσεις, χρησιμοποιούμε εξελιγμένη τεχνολογία, όπως λέιζερ, fractional, plasma και ραδιοσυχνότητες, για να αντιμετωπίσουμε τα σημάδια της γήρανσης. Η πλαστική χειρουργική χωρίς νυστέρι ανοίγει νέους ορίζοντες στον χώρο της ανανέωσης, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, αντάξια ενός μίνι λίφτινγκ ή βλεφαροπλαστικής των άνω ή κάτω βλεφάρων. Και όλα αυτά, χωρίς σοβαρούς κινδύνους, με άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα και βέβαια χαμηλότερο κόστος.

Τα νέα πρωτόκολλα και θεραπείες αντιγήρανσης για το πρόσωπο και τα βλέφαρα, άνω ή κάτω, αντιμετωπίζουν τα σημάδια του χρόνου δίνοντας την ευκαιρία να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, χωρίς τους κινδύνους του λίφτινγκ και της βλεφαροπλαστικής.

Μία νέα πρωτοποριακή μέθοδος, ελάχιστα επεμβατική, που πετυχαίνει βλεφαροπλαστική χωρίς χειρουργείο, με τη βοήθεια τεχνολογίας βασίζεται στην μεταφορά συμπυκνωμένης θερμικής ενέργειας στην υπό θεραπεία περιοχή του δέρματος, χωρίς να προκαλεί καταστροφή των ιστών. Η τεχνολογία plasma είναι μια καινοτόμος, μη επεμβατική θεραπεία, που δημιουργεί «πλάσμα», την τέταρτη κατάσταση της ύλης (στερεό, υγρό, αέριο). Χωρίς να βλάπτει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ή τους υποκείμενους μύες, αυτή δημιουργεί ένα μικροσκοπικό ηλεκτρικό τόξο, που συσφίγγει την κυτταρική μεμβράνη, συμβάλλει στην καλύτερη θρέψη των κυττάρων βελτιώνοντας έτσι την ανανέωση στην περιοχή των άνω και κάτω βλεφάρων, όπως θα γινόταν μετά από ένα χειρουργείο βλεφαροπλαστικής, και δεν θα αλλάξει την έκφραση και την εικόνα.

Για άμεση σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο, την αντιμετώπιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης, οι ειδικοί σήμερα προτείνουν ένα προηγμένο πρωτόκολλο που συνδυάζει τα οφέλη της ενέργειας των τελευταίας γενιάς ραδιοσυχνοτήτων και του microneedling, ταυτόχρονα, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, τη βελτίωση της υφής του δέρματος και τη συνολική αναζωογόνησή του. Το αναίμακτο αυτό λίφτινγκ προσώπου αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει την υφή του δέρματος, και μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιείται τεχνολογία με μικροσκοπικές βελόνες για τη δημιουργία μικροκαναλιών στο δέρμα. Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων διοχετεύεται μέσω αυτών των καναλιών, θερμαίνοντας τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η διαδικασία αυτή διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενεργοποιεί την αναζωογόνηση του δέρματος.

Η ασφάλεια, τα εξαιρετικά αποτελέσματα, η άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα και βέβαια το πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με μια επέμβαση λίφτινγκ ή βλεφαροπλαστικής κάνουν τη μη επεμβατική πλαστική χειρουργική ακόμα πιο δημοφιλή.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.