Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Vampire Facelift: Φυσική αντιμετώπιση ενάντια στη γήρανση

Vampire Facelift: Φυσική αντιμετώπιση ενάντια στη γήρανση

Το ενέσιμο πλάσμα του αίματος, εμπλουτισμένο με αιμοπετάλια σε μεγάλες συγκεντρώσεις, αξιοποιώντας τις επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητές του, ενισχύει απαλά το περίγραμμα του προσώπου, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και κάνει πιο απαλή την υφή της επιδερμίδας.

Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Αντζέλικα Καβούνη, συνεργάτης της SYMMETRIA στο Λονδίνο, σημειώνει: "Μετά την κριτική που έχουν δεχτεί τα fillers στη Μεγάλη Βρετανία, τον τελευταίο καιρό η μέθοδος ανάπλασης Platelet Rich Plasma (Vampire Lift) φαίνεται να κερδίζει έδαφος. Καθώς οι περισσότερες γυναίκες εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου και αναζητούν πιο φυσικές λύσεις αντιγήρανσης, το Vampire Lift δίνει το αποτέλεσμα που επιθυμούν με φυσικό τρόπο".  

Η γιατρός λαμβάνει μικρή ποσότητα αίματος, το οποίο φυγοκεντρείται για να διαχωριστούν τα κύτταρα πλάσματος από τα ερυθρά αιμοσφαίρια και εμπλουτίζεται με αυξητικούς παράγοντες που διεγείρουν την επουλωτική δράση των ινοβλαστών. Οι περισσότερες διαδικασίες αναζωογόνησης του προσώπου αποσκοπούν στην τόνωση της παραγωγής ινοβλαστών καθώς συμβάλλουν στην αναγέννηση και την επούλωση των κυττάρων, με άλλα λόγια, σε ένα δέρμα λείο, απαλό, χωρίς δυσχρωμίες. Το πλάσμα εγχέεται στις υπό θεραπεία περιοχές, ώστε να απαλύνει τις ρυτίδες και να τονίσει το περίγραμμα του προσώπου.
Η θεραπεία εφαρμόζεται στις εξής περιοχές: το πόδι της χήνας γύρω από τα μάτια, τις ρυτίδες του καπνιστή (από τη μύτη προς το στόμα), στην περιοχή κάτω από τα μάτια και στο περίγραμμα του προσώπου. Το πρωτόκολλο προτείνει τη πραγματοποίηση 2-3 θεραπειών σε ένα μήνα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά περίπου 3 εβδομάδες μετά την πρώτη συνεδρία και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, τα αποτελέσματα διαρκούν για τουλάχιστον 18 μήνες.

http://www.cosmetic-solutions.co.uk/vampire-facelift

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.