Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Το ελιξίριο της νεότητας είναι μια «σταγόνα» μακριά!

Το ελιξίριο της νεότητας είναι μια «σταγόνα» μακριά!

Θέλετε να έχετε την πιο λαμπερή και νεανική στην όψη επιδερμίδα και μία αγέραστη ομορφιά που τον χρόνο αψηφά;

Στον συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της ομορφιάς, η νέα τάση είναι οι  ενδοφλέβιοι οροί, το απόλυτο ελιξίριο κατά της γήρανσης!

Έχει παρέλθει η εποχή των παραδοσιακών τρόπων περιποίησης και των επεμβατικών θεραπειών με σκοπό να αποτρέψουν τη φθορά του χρόνου.  Οι IV drips είναι ο,τι πιο νέο στο χώρο του skincare για να γυρίσετε το ρολόι πίσω, δίνοντας στην επιδερμίδα σας τη χαμένη λάμψη και τη νεανικότητα που επιθυμείτε. Και αυτό, δεν είναι ένα μυστικό ομορφιάς αλλά μία πραγματική επανάσταση!

Όπως αναφέρει ο Dr Πασχάλης Βουτσάς ΜD, αναισθησιολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της SYMMETRIA «εκτός των άλλων αυτό οφείλεται στην γλουταθειόνη, που είναι το πιο σημαντικό αντιοξειδωτικό χαμηλού μοριακού βάρους που συντίθεται στα κύτταρα μας. Η ενδοφλέβια χορήγηση λιποσωματικής γλουταθειόνης είναι η πιο βιοδιαθέσιμη μορφή απορρόφησης και συγχρόνως απόλυτα ασφαλής».

Φανταστείτε αυτό: να είσαστε στην άνεση του σαλονιού σας, να ακούτε τις αγαπημένες σας μελωδίες ή να βλέπετε τις αγαπημένες σας σειρές και ένας εξειδικευμένος γιατρός να παρασκευάζει μόνο για σας ένα εξατομικευμένο μείγμα SYMMETRIA IV που έχει σχεδιαστεί για ενίσχυση του κολλαγόνου, μείωση των ρυτίδων και αναζωογόνηση του δέρματος, από μέσα προς τα έξω. 

Είναι η απόλυτη εμπειρία περιποίησης και τα αποτελέσματα δεν είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακά!

Αφήστε πίσω τον χρόνο, η ομορφιά δεν μετριέται με αριθμούς και, αγκαλιάστε το μέλλον με τις IV drips, καλωσορίζοντας το νέο, υπέροχο και γεμάτο αυτοπεποίθηση εαυτό σας! 

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.