Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Το αντηλιακό στο πιάτο σας

Το αντηλιακό στο πιάτο σας

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήρθε η ώρα να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα. Αλλά προτού βγείτε στην παραλία, έχουμε ένα απολαυστικό μυστικό να μοιραστούμε μαζί σας: μπορείτε να προστατέψετε το δέρμα σας από μέσα «τρώγοντας» το αντηλιακό σας! Ναι, καλά διαβάσατε!

Αποχαιρετίστε τις κολλώδης σε υφές λοσιόν και καλοσωρίστε τις πιο νόστιμες απολαύσεις που προσφέρουν μια φυσική ασπίδα ενάντια στις επικίνδυνες ακτίνες UV.

Επωφεληθείτε από τις υπερτροφές που αγαπούν τον ήλιο, όπως ζουμερά μούρα, δροσερά εσπεριδοειδή και φυλλώδη λαχανικά που είναι από τις καλύτερες πηγές αντιοξειδωτικών. Πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά ενισχύουν την άμυνα του δέρματος σας ενάντια στις βλάβες από τον ήλιο, και το διατηρούν ελαστικό και νεανικό.

Ενισχύστε τον οργανισμό με ωμέγα-3 που θα τα βρείτε σε καρύδια, σολομό και λιναρόσπορους για να θρέψετε το δέρμα σας από μέσα προς τα έξω. Αυτά τα λιπαρά οξέα λειτουργούν σαν ένα εσωτερικό SPF, κάνοντας το δέρμα σας λιγότερο επιρρεπές σε ηλιακά εγκαύματα.

Και μην ξεχάσετε τις ντομάτες που είναι η εποχή τους! Περιέχουν λυκοπένιο, ένα φυτικό θρεπτικό στοιχείο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που λειτουργεί ως φυσικό αντηλιακό, δίνοντας στο δέρμα σας επιπλέον προστασία.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα σχεδιάσετε πικνίκ στην παραλία, θυμηθείτε  να συμπεριλάβετε αυτές τροφές στο καλάθι σας. Ποτέ το αντηλιακό σας δεν ήταν τόσο νόστιμο!

Μείνετε ασφαλής στον ήλιο!

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.