Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Tips για τη φροντίδα της επιδερμίδας το χειμώνα

H επιδερμίδα μας το χειμώνα ταλαιπωρείται από τις χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να εμφανίζει συχνά σημάδια αφυδάτωσης, ξηρότητας και ερεθισμούς.

Η καθημερινή φροντίδα καλό είναι να περιλαμβάνει:
Ενισχυμένη ενυδάτωση, με προϊόντα πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που θα καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και θα την προστατέψουν από τις καιρικές συνθήκες λειτουργώντας σαν προστατευτική ασπίδα. Η SYMMETRIA προτείνει την PURE ANTIOXIDANT CREAM της Akademikliniken, που περιέχει βιταμίνες C & E, ιχνοστοιχεία, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, shea butter & Βorage oil, που προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική και ενυδατική προστασία.

Φροντίδα για τα χείλη, τα οποία αυτή την εποχή ξηραίνονται εύκολα και «σκάνε», καθώς δεν διαθέτουν σμηγματογόνους αδένες.Είναι απαραίτητη η καθημερινή φροντίδα με προϊόντα που έχουν ενυδατική και καταπραϋντική δράση. Η SYMMETRIA προτείνει την PURE LIP INTENSE της Akademikliniken. Ένα ενυδατικό lip balm με αλόη βέρα, βιταμίνη Ε, αβοκάντο και jojoba oil, ιδανικό για άμεση ανακούφιση, προστασία, ενυδάτωση και σφριγηλότητα.

Αντηλιακή προστασία. Το δέρμα μας εκτίθεται στην υπεριώδη ακτινοβολία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επομένως, η αντηλιακή κρέμα πρέπει να αποτελεί προϊόν καθημερινής περιποίησης και το χειμώνα. Η SYMMETRIA προτείνει την DAY CC CREAM της Akademikliniken, ένα προϊόν κατάλληλο γι’ αυτή την εποχή, με πλούσια ενυδατική δράση και αντηλιακή προστασία SFP30.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.