Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Tips για τη φροντίδα του προσώπου το φθινόπωρο

Αυτή την εποχή του χρόνου, μετά τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού και τον ερχομό των πρώτων κρύων, οι ανάγκες του δέρματος είναι διαφορετικές. Ο καλός καθαρισμός και η πλούσια ενυδάτωση, είναι βασικά βήματα στην καθημερινή περιποίηση. Επιλέγουμε, λοιπόν, κατάλληλα προϊόντα, που θα βοηθήσουν στην αναδόμηση και την ενίσχυσή της,  ώστε να γίνει ανθεκτικότερη στις απαιτήσεις της χειμερινής περιόδου.

Για τον καθαρισμό της επιδερμίδας (πρωί-βράδυι), χρησιμοποιούμε ήπια καθαριστικά που δεν περιέχουν σαπούνι.

Η SYMMETRIA, προτείνει το PURE RADIANCE CLEANSER της ΑKADEMIKLINIKEN. Με βιταμίνες Α,Ε,C και εκχυλίσματα φρούτων (μήλου, ανανά, παπάγια, τζίνσενγκ). Καθαρίζει ελαφρά και αποτελεσματικά την επιδερμίδα, απομακρύνει τους ρύπους και το σμήγμα χωρίς να επηρεάζει τα φυσικά λιπίδια της κεράτινης στοιβάδας. Τα εκχυλίσματα φρούτων αναζωογονούν, χαρίζουν λάμψη και φωτεινότητα που διαρκεί. Δεν περιέχει σαπούνι.

Για την καθημερινή ενυδάτωση χρησιμοποιούμε ελαφριές κρέμες, πλούσιες σε ενυδατικά συστατικά, αποφεύγοντας προϊόντα με ρετινοειδή και αρώματα.

Η SYMMETRIA, προτείνει την CURE RECOVERY CREAM της ΑKADEMIKLINIKEN. Περιέχει βιταμίνες Β5,F, E, λάδι borage, ασιατική σεντέλα, εκχυλίσματα από αγριοκαστανιά και γλυκόριζα. Με βαθιά ενυδατική και αναπλαστική δράση, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία, ενισχύει την ελαστικότητα, συμβάλει στον κυτταρικό μεταβολισμό και τη σύνθεση του κολλαγόνου.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.