Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Τι αλλάζει στο μακιγιάζ όσο φοράμε μάσκα

Όσο η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική, αλλάζουν τα δεδομένα και στο μακιγιάζ. Τώρα, η έμφαση δίνεται στα μάτια, καθώς αυτό είναι το χαρακτηριστικό του προσώπου που μένει εντελώς ακάλυπτο.

Μετά την ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα, εφαρμόζετε στο πρόσωπο ένα αδιάβροχο foundation, μια διάφανη πούδρα και ένα concealer, για να καλύψετε τυχόν ατέλειες.  

Τονίστε τα μάτια με ένα απλό μακιγιάζ, ελαφρύ και άνετο. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας στο άνω βλέφαρο μία nude σκιά ματιών. Σχεδιάστε με το βουρτσάκι ανάμιξης σκιών την πτυχή του ματιού με ροδακινί σκιά. Γεμίστε το πάνω βλέφαρο με κόκκινο-ροζ σκιά. Χρησιμοποιείστε σκούρα καφέ ή μαύρη σκιά για να τονίσετε την άνω και την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.

Για να χαρίσετε περισσότερο βάθος στο βλέμμα, επιλέξτε ένα απαλό smokey eyes ή με μακιγιάζ με ροζ-χρυσές αποχρώσεις σκιών. Τέλος, περάστε τις βλεφαρίδες με δύο στρώσεις μάσκαρα, για περισσότερη ένταση στο βλέμμα.

Είναι πάντα σημαντικό τα φρύδια να έχουν το σωστό σχήμα. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ένα λεπτό μολύβι ή μία ανοιχτή σκιά.

Καθώς τα χείλη μένουν κρυμμένα αυτό τον καιρό, μπορείτε τώρα να επικεντρωθείτε στη συστηματική περιποίησή τους με ένα ενυδατικό balm.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.