Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Πώς περιποιούμαστε το πρόσωπό μας λόγω χρήσης μάσκας

Πρόκειται  λοιπόν, για ένα νέο «αξεσουάρ», που κάποιοι καλούνται να χρησιμοποιούν καθημερινά. Συνεπώς, μία απλή, αποτελεσματική ρουτίνα φροντίδας του δέρματος του προσώπου είναι απαραίτητη.

Για να αποφύγουμε ερεθισμούς, είναι σημαντικό να καθαρίζουμε καλά το πρόσωπό μας και να το διατηρούμε καλά ενυδατωμένο. Πριν εφαρμόσουμε τη μάσκα αλλά και όταν την αφαιρούμε, πλένουμε απαλά το πρόσωπό μας χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό με ισορροπημένο pH, ώστε να απαλλαγούμε από λιπαρότητα και βακτήρια. Στη συνέχεια απλώνουμε την ενυδατική κρέμα και περιμένουμε να στεγνώσει πριν φορέσουμε τη μάσκα. Καλό είναι τα προϊόντα περιποίησης να μην περιέχει αρώματα, καθώς ερεθίζουν το δέρμα.

Αποφεύγουμε το μακιγιάζ, γιατί πολλά προϊόντα και ιδιαίτερα το concealer και η βάση μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς. Επίσης, αυτή την περίοδο αποφεύγουμε να δοκιμάσουμε νέα προϊόντα περιποίησης ή μακιγιάζ στα καταστήματα καλλυντικών.

Το βράδυ ή όποια ώρα της ημέρας επιστρέψουμε στο σπίτι, καθαρίζουμε και πάλι επιμελώς το πρόσωπό μας και αν έχουμε λίγο χρόνο, πέρα από την ενυδατική κρέμα, εφαρμόζουμε μία ενυδατική μάσκα προσώπου, για έξτρα αποτέλεσμα.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.