Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Η Ειρήνη Χριστάκη, κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, αποκαλύπτει πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Μετά από μια εγκυμοσύνη και αφού το μωρό γεννηθεί γερό, οι περισσότερες γυναίκες προβληματίζονται για το πώς θα χάσουν τα κιλά που «έμειναν» και ταυτόχρονα, η απώλεια του βάρους να γίνει σωστά, δηλαδή απώλεια λίπους και όχι μυϊκού ιστού και υγρών που ευνοούν το θηλασμό. Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος και συνεργάτης της SYMMETRIAΕιρήνη Χριστάκη, μοιράζεται μαζί μας τη δική της επιλογή για να επανέλθει σε φόρμα μετά την εγκυμοσύνη της. 

«Εμπιστεύτηκα τη μέθοδο NMS (Neuromuscular Stimulator) μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης μου και κατάφερα πολύ σύντομα να επανέλθω τόσο στο βάρος μου, όσο και στα επίπεδα σωματικού λίπους που είχα πριν την εγκυμοσύνη. Η αλλαγή ήταν θεαματική για εμένα, καθώς αρχικά θεωρούσα ότι θα κοπιάσω ιδιαίτερα για να καταφέρω να επαναφέρω το σώμα μου. Η τεχνολογία NMS ενισχύει τις μυϊκές συσπάσεις και αυξάνει την καύση λίπους. Παράλληλα, ενδυναμώνει το μυϊκό τόνο και συμβάλλει στην αύξηση του μεταβολισμού τις επόμενες ώρες μετά την εφαρμογή του.
Κάθε συνεδρία ήταν πολύ αποδοτική, ειδικά σε συνδυασμό με τη θεραπεία Hypoxi και ένα πρόγραμμα διατροφής, μιας και πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνολογία για μυϊκή ενδυνάμωση στην περιοχή της κοιλιάς, όταν παρουσιάζεται ανθεκτικότητα στην άσκηση και τη διατροφή. Η διέγερση των κινητήριων νευρώνων προκαλεί σύσπαση του μυ στον οποίο εφαρμόζεται, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται ο τόνος των μυών, να ενισχύεται ο μεταβολισμός βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, αλλά και να βελτιώνεται η στάση του σώματος».

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.