Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Η δερματολόγος Χριστιάνα Ιωσηφίδη αποκαλύπτει μυστικά αναζωογόνησης πριν τις γιορτές

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και όλοι επιθυμούμε να έχουμε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στις πιο εορταστικές και λαμπερές ημέρες του χρόνου. Η δερματολόγος και συνεργάτης της SYMMETRIAΧριστιάνα Ιωσηφίδη, αποκαλύπτει τη δική της προετοιμασία για αναζωογόνηση και λάμψη πριν τις γιορτές και προτείνει ένα χρονοδιάγραμμα ομορφιάς, που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσωπο ξεκούραστο, γεμάτο φρεσκάδα.

«Οι σύγχρονες, μη επεμβατικές θεραπείες που εφαρμόζουμε στη SYMMETRIA αποκαθιστούν τη νεότητα του δέρματος, χαρίζοντας άμεσα σφριγηλότητα και λάμψη. Το πρωτόκολλο που επιλέγω, είναι θεραπεία με Botox, την οποία πραγματοποιώ τρεις εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, για να δώσει στο πρόσωπό μου και στην περιοχή των ματιών ξεκούραστη όψη, αφού εξαλείφει τις ρυτίδες έκφρασης που δημιουργούν «κούραση», ενώ διατηρεί τη φυσικότητα στην έκφραση.
Μία εβδομάδα πριν τις γιορτές, εφαρμόζω στο πρόσωπο οξέα φρούτων, τα οποία απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και προσφέρουν άμεση αναζωογόνηση και τόνωση του δέρματος, βελτιώνοντας αποτελεσματικά την όψη του. 
Ακολουθεί η ενέσιμη μεσοθεραπεία με Dermapen, δύο ημέρες πριν από Χριστούγεννα, μία καινοτόμος θεραπεία προσώπου που προκαλεί φυσική κολλαγονογένεση, χαρίζει ενυδάτωση και θρέψη, συμβάλλοντας στην ανάπλαση του προσώπου, κάνοντας το πιο φρέσκο και νεανικό».

 

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.