Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Φυτικά βλαστοκύτταρα στην υπηρεσία της ομορφιάς

Επιθυμία κάθε γυναίκας είναι να παρατείνει όσο γίνεται τη νεανική όψη της επιδερμίδας της. Οι καινούριες θεραπείες επιστρατεύουν νέα υλικά και εξελιγμένες μεθόδους, που αναδεικνύουν την ομορφιά και φρεσκάδα της επιδερμίδας και μας βοηθούν να κερδίσουμε τη μάχη με το χρόνο.

Τα φυτικά βλαστοκύτταρα μπαίνουν δυναμικά στον κόσμο της κοσμετολογίας, καθώς επιταχύνουν την κυτταρική ανανέωση, συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, την αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης και τελικά, στην ανάπλαση της επιδερμίδας.

Οι θεραπείες εφαρμογής τους στο πρόσωπο, αποτελούν έναν εξελιγμένο, φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο αντιγήρανσης, αφού εκμεταλλεύονται όλα τα πολύτιμα στοιχεία της φύσης. Τα φυτικά βλαστοκύτταρα περιέχουν ένα σύνολο από συστατικά, όπως βιταμίνη C, αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες που προστατεύουν το δέρμα από τους βλαπτικούς μηχανισμούς της σύγχρονης ζωής και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση. Ταυτόχρονα, επιτρέπουν την ορθή εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος και παρεμποδίζουν την κατάλυση και καταστροφή τόσο του ίδιου, όσο και του δομικού κολλαγόνου από συγκεκριμένα ένζυμα. Η συνδυαστική χρήση φυτικών βλαστοκυττάρων, υαλουρονικού οξέος και βιταμινών περιέχει σημαντικές ενυδατικές, συσφικτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και επιτυγχάνει ένα ολοκληρωμένο αντιγηραντικό αποτέλεσμα.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.