Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Dr. Age Summer Facial Mesotherapy

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη να απαλλαγεί από τους ρύπους, τα υπολείμματα ιδρώτα, τα νεκρά κύτταρα και παράλληλα, χρειάζεται βαθιά ενυδάτωση. Η θεραπεία Dr. Age Summer Facial Mesotherapy χαρίζει στο πρόσωπό μας αυτό ακριβώς, αφού συνδυάζει τη δράση και το αποτέλεσμα φωτοδυναμικής θεραπείας, μικροδερμοαπόξεσης και μη ενέσιμης μεσοθεραπείας. 

Η πρώτη φάση αφορά στην προετοιμασία του δέρματος και την εφαρμογή των φωτοδυναμικών LED (PDT), ενώ η επόμενη φάση εκτελείται σε τρία στάδια, στη διάρκεια των οποίων δημιουργούνται από χιλιάδες δίαυλοι στην επιδερμίδα, μέσω παλμικής διέγερσης, χωρίς να χρησιμοποιούνται βελόνες.

Φάση Α: Αφού καθαρίσουμε το πρόσωπο και το λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ, εφαρμόζουμε το Dr. Age Microdermabrassion Soft Face Peel, για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα. Πρόκειται για ένα προϊόν που περιέχει περλίτη, ένα φυσικό ορυκτό το οποίο εξάγεται από ηφαιστειακό βράχο, παρέχοντας ήπια απολέπιση, αλλά βαθύ καθαρισμό. H α-τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), είναι γνωστή για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες. Ταυτόχρονα, ο χυμός φύλλων Aloe Barbadensis που περιέχει, ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα.  

Ακολουθεί η εφαρμογή της μάσκας DrAge Activated Charcoal Mask με ενεργό άνθρακα, που οξυγονώνει, καθαρίζει, αποτοξινώνει και τονώνει το δέρμα.       

Σε καθαρό και στεγνό δέρμα εφαρμόζουμε συσκευή φωτοδυναμικών LED (PDT) “Celluma” για 10 λεπτά. Η φωτοδυναμική θεραπεία (PDT - Photodynamic Therapy) συμβάλλει δραστικά στην ανάπλαση του προσώπου. Απευθύνεται κυρίως σε δέρματα που παρουσιάζουν πανάδες, ρυτίδες, δυσχρωμίες, λεπτές γραμμές, ουλές και ξηρότητα.

Φάση Β: Χρησιμοποιούμε τη συνδυαστική συσκευή μικροδερμοαπόξεσης και μη ενέσιμης μεσοθεραπείας, TRIACTIVE, με αποστειρωμένες κεφαλές μιας χρήσης για το κάθε στάδιο.

Πρώτο στάδιο: Απολέπιση της επιφανειακής στοιβάδας της επιδερμίδας με τη χρήση ειδικής μη τραυματικής κεφαλής, ώστε να απαλλαγεί το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα.

Δεύτερο στάδιο: Εφαρμογή στην επιδερμίδα διαλύματος με τα δραστικά συστατικά που θέλουμε να διοχετεύσουμε στο δέρμα. Με τη χρήση ειδικής κεφαλής που περιέχει ελαστικές απολήξεις, δημιουργούνται μικροσκοπικοί δίαυλοι στο δέρμα, που επιτρέπουν τη διείσδυση του θεραπευτικού διαλύματος. Παράλληλα εφαρμόζονται οι DrAge Microlift Face Ampoulesμε ενισχυμένη αντιγηραντική σύνθεση, χάρη στα φυτικά βλαστοκύτταρα Guarana και το υαλουρονικό οξύ υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, που χαρίζουν άμεσο εφέ lifting.

Τρίτο στάδιο: Στόχευση στα σημεία όπου θέλουμε αποκατάσταση όγκου (ήπιες ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ατροφικές ουλές, σημάδια ακμής, κλπ.). Με τη χρήση κεφαλής ειδικού σχεδιασμού, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προκαλώντας το δέρμα να βελτιώσει τις ατέλειές του. Όπως και στο προηγούμενο στάδιο γίνεται χρήση των DrAge Microlift Face Ampoules.

Πριν ολοκληρώσουμε τη θεραπεία εφαρμόζουμε την αναπλαστική μάσκα DrAge Post Treatment Recovery Mask, για περισσότερη ενυδάτωση και λάμψη. Η καταπραϋντική της σύσταση περιέχει υαλουρονικό οξύ, κάστανο, D-Panthenol, βιταμίνη Ε, κ.α. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα λαμπερό, σφριγηλό, ενυδατωμένο, ομοιόμορφο, απαλλαγμένο από δυσχρωμίες και λεπτές γραμμές.

Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.