Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Άψογη σιλουέτα με ενέσιμη μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται ευρύτερα στον τομέα της αισθητικής ιατρικής τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Μερικές από τις εφαρμογές στο σώμα στοχεύουν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, τη μείωση τοπικού λίπους, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία εφαρμόζεται με τη χρήση λεπτής βελόνης και έγχυσης του κατάλληλου υλικού στην επιθυμητή περιοχή του σώματος. Ο κυρίως μηχανισμός δράσης επιτυγχάνεται μέσω της αποσυμφόρησης, της αποτοξίνωσης και βελτίωσης της μικροκυκλοφορίας στις υπό θεραπεία περιοχές.

Η μεσοθεραπεία αποτελεί την πιο εξατομικευμένη θεραπεία, αφού ανάλογα με την περίπτωση επιτρέπει τη χορήγηση των αντίστοιχων ουσιών και σε συγκεκριμένη αναλογία, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μετά τη θεραπεία μπορεί να παρουσιασθεί τοπικά ήπια ερυθρότητα και αίσθημα καύσους για λίγες ώρες, ενώ ορισμένες φορές δημιουργούνται μικρές εκχυμώσεις στα σημεία παρακέντησης που υποχωρούν άμεσα. Με τις θεραπείες συντήρησης μπορεί κανείς να διατηρήσει το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το βαθμό του προβλήματος. Η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική συμβάλλουν στο αποτέλεσμα της θεραπείας. Η μεσοθεραπεία σώματος μπορεί να συνδυαστεί άριστα με επεμβατικές ή μη επεμβατικές μεθόδους ανάλογα τις ανάγκες του σώματος.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.