Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Αντιγήρανση και σύσφιξη

Οι μάσκες περιποίησης συμβάλλουν πολλαπλά στη βελτίωση της όψης και της ποιότητας της επιδερμίδας. H θερμομάσκα εντάσσεται στις πιο δραστικές αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου με άμεσο αποτέλεσμα λάμψης και σύσφιξης.

Πρόκειται για μια κλειστή αυτοθερμαινόμενη μάσκα (εκμαγείο), σε μορφή σκόνης, η οποία προκαλεί υπεραιμία και επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος. Η τοπική αύξηση της θερμοκρασίας, η οποία είναι ευχάριστα αποδεκτή από το δέρμα, διεγείρει τη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης και επιτυγχάνει γρήγορη και αποτελεσματική διείσδυση των ενεργών συστατικών των καλλυντικών προϊόντων.

Στη σύνθεσή της συμπεριλαμβάνεται καταλύτης, ο οποίος οδηγεί ορισμένα συστατικά σε εξώθερμη χημική αντίδραση. Ο απαιτούμενος χρόνος ανάδυσης εξαρτάται από παράγοντες όπως η αναλογία σκόνης-νερού, η θερμοκρασία του νερού, αλλά και από τα ειδικά πρόσθετα π.χ. υδατοδιαλυτές βιταμίνες, λάσπες θερμών πηγών ή ελών, κ.α. Ο μέσος όρος είναι 30’-40’.

Το σκληρό εκμαγείο που δημιουργείται, ακινητοποιεί, διογκώνει και το τονώνει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα έχει συσφικτική δράση. Αποτελεί ιδανική θεραπεία για ώριμα και αφυδατωμένα δέρματα κανονικού, μεικτού και ξηρού τύπου. Συνδυάζεται ιδανικά με την οζονοθεραπεία. Αντικαθιστά την ιοντοφόρεση σε περιπτώσεις με αντενδείξεις σε αυτή. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 60’ και μπορεί να επαναληφθεί μία φορά την εβδομάδα. Αντενδείξεις αποτελούν οι ευρυαγγείες, τα ανοιχτά τραύματα, τα εγκαύματα και η κλειστοφοβία.

 

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.