Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Αναζωογόνηση με μικροδερμοαπόξεση, οξέα και ραδιοσυχνότητες

Οι μικρότερες ή μεγαλύτερες υπερβολές που κάναμε τις ημέρες των γιορτών, σε συνδυασμό με τις χαμηλές χειμωνιάτικες θερμοκρασίες, αφήνουν τα σημάδια τους στην επιδερμίδα μας, που μοιάζει να χρειάζεται ανανέωση. Στη SYMMETRIA εφαρμόζουμε σε αυτές τις περιπτώσεις τη μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια σε συνδυασμό με οξέα φρούτων και περιστρεφόμενες ραδιοσυχνότητες, μία θεραπεία που καθαρίζει σε βάθος το δέρμα και το απαλλάσσει από νεκρά κύτταρα, σμήγμα, ήπιες δυσχρωμίες και κυρίως, από την ταλαιπωρημένη όψη.

Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser διαμάντια, αφαιρείται η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, με αποτέλεσμα τη λείανσή του. Παράλληλα, μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί το σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ένα κοκτέιλ από οξέα φρούτων, το οποίο επιλέγει ο γιατρός ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας, δίνοντάς της βελούδινη υφή και φωτεινή, πεντακάθαρη όψη.
Ακολουθεί μία καταπραϋντική και ενυδατική μάσκα που περιέχει αλόη βέρα και υαλουρονικό οξύ, ολοκληρώνοντας έτσι τη θεραπεία. Στο τρίτο στάδιο της θεραπείας εφαρμόζονται οι περιστρεφόμενες ραδιοσυχνότητες, οι οποίες έχουν το πλεονέκτημα να διαχέονται και να καλύπτουν ομοιόμορφα όλες τις περιοχές του προσώπου. Οι ραδιοσυχνότητες τονώνουν το ήδη υπάρχον χαλαρωμένο κολλαγόνο και επιπλέον ενεργοποιούν τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, απόλυτα ασφαλής και φυσική, δεν προκαλεί ερεθισμούς, τραύματα ή παρενέργειες και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Η συνεδρία έχει διάρκεια 45΄και μπορεί να επαναληφθεί με συχνότητα ανάλογη με τις ανάγκες κάθε δέρματος.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.