Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

5 οικονομικές προτάσεις για να δείχνετε και να νιώθετε όμορφες

5 οικονομικές προτάσεις για να δείχνετε και να νιώθετε όμορφες

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να έχετε μια όμορφη, φρέσκια και πιο νεανική επιδερμίδα. Η SYMMETRIA ® προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από high tech εξατομικευμένα πρωτόκολλα για πρόσωπο και σώμα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και ...πορτοφόλι.

Πριν από λίγες μέρες σε μια Open Day εκδήλωση στους ανακαινισμένους χώρους της SYMMETRIA® στο Χαλάνδρι δημοσιογράφοι και φίλοι της είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενημερωθούν από τους επιστημονικούς συνεργάτες για τις νέες τεχνολογίες αιχμής που προλαμβάνουν, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου. Μια σειρά από high-tech πρωτόκολλα για το πρόσωπο και το σώμα που εφαρμόζονται μόνα τους ή και συνδυαστικά με βασικό γνώμονα πάντοτε τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ασθενή.

Εμείς αναζητήσαμε και ξεχωρίσαμε τις πιο αποτελεσματικές αλλά και …φιλικές με το πορτοφόλι σας θεραπείες για να ανανεώσετε επιδερμίδα και σιλουέτα .

Fire & Ice Peeling: κόστος από 80 ευρώ.  Ένα κοκτέιλ δραστικών συστατικών και ενζύμων απομακρύνει από την επιφάνεια της επιδερμίδας τα νεκρά κύτταρα, την καθαρίζει σε βάθος, βελτιώνει υφή και τόνο, απαλύνει λεπτές γραμμές και τυχόν ατέλειες, επαναφέρει το υγιές, φωτεινό χρώμα και τη φρεσκάδα στο δέρμα. Μια ανώδυνη θεραπεία, σύντομη σε διάρκεια - μόλις 30’ – που κερδίζει σε ...δημοφιλία για τα άμεσα ευεργετικά της αποτελέσματα.

DLFR (Double Laser for Fat Reduction) : κόστος από 90 ευρώ. Το ιδανικό πρωτόκολλο για την καταπολέμηση του ανθεκτικού τοπικού πάχους. Χάρη στη χρήση ενός υπερσύγχρονου, laser λιποδιάλυσης και μέσω της πρωτοποριακής ταυτόχρονης χρήσης δυο μηκών κύματος σε 15 μόλις λεπτά και τελείως ανώδυνα, επιτυγχάνεται ορατή βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας, μείωση πόντων και τοπικού πάχους και αξιοσημείωτη σύσφιξη. Η θεραπεία DLFR γίνεται όλο το χρόνο ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.

LHR (Laser Hair Removal) : κόστος από 32 ευρώ.  Η ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης  που συνδυάζει ταυτόχρονα τρεις τεχνολογίες laser - αλεξανδρίτης , διοδικό και Νd:YAG – επιτρέποντας  την ακριβή προσαρμογή στους θύλακες της τρίχας για να απομακρύνει την ενοχλητική τριχοφυΐα σε 15 μόνο λεπτά της ώρας, χωρίς ερεθισμούς και να αφήσει το δέρμα εξαιρετικά λείο και απαλό. Συστήνεται σε όλους τους τύπους δέρματος (εφαρμόζεται ακόμη και σε μαυρισμένη επιδερμίδα) και για κάθε τύπο τρίχας, ενώ απαιτεί λιγότερες συνεδρίες-συγκριτικά με τα παραδοσιακά laser με ένα μόνο μήκος κύματος.  

Microdermabrasion : κόστος από 100 ευρώ. Ένα μη επεμβατικό πρωτόκολλο δερμοαπόξεσης που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, του σώματος και  την αναζωογονεί, απαλύνει ουλές και ραγάδες, λειαίνει τα σημάδια της κυτταρίτιδας, συσφίγγει το δέρμα και βελτιώνει την υφή του. Είναι σύντομο σε διάρκεια και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Micro-needling Mesotherapy : κόστος από 90 ευρώ.  Μια καινοτόμος εκδοχή της κλασικής μεσοθεραπείας με την εφαρμογή dermaroller μικροακίδων που ενισχύει τα επίπεδα ενυδάτωσης, αναδομεί την επιδερμίδα του προσώπου , απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τυχόν ουλές ακμής, διεγείροντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και επαναφέρει άμεσα τη λάμψη της. Η μη επεμβατική θεραπεία αυτή, διαρκεί 45 λεπτά της ώρας και έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. 

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.