Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Το αύριο της υγείας και της ομορφιάς είναι πιο κοντά στο σήμερα από όσο νομίζουμε…

Το αύριο της υγείας και της ομορφιάς είναι πιο κοντά στο σήμερα από όσο νομίζουμε…

Η SYMMETRIA® πάντα πρωτοπόρος, εγκαινιάζει τη νέα high tech εποχή του Active Aging όπου το γενετικό μας προφίλ και οι εξατομικευμένες ανάγκες μας, γίνονται οδηγός για το σχεδιασμό καινοτόμων αντιγηραντικών πρωτοκόλλων που προλαμβάνουν και καταπολεμούν τα σημάδια του χρόνου.

Πριν από λίγες μέρες, σε ένα Open Day, στους ανακαινισμένους χώρους της SYMMETRIA® στο Χαλάνδρι, δημοσιογράφοι και φίλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενημερωθούν από τους επιστημονικούς συνεργάτες της  για τις νέες τεχνολογίες αιχμής που προλαμβάνουν και  αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου . Μια σειρά από high-tech πρωτόκολλα για το πρόσωπο και το σώμα που εφαρμόζονται μόνα τους ή και συνδυαστικά με βασικό γνώμονα πάντοτε τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ασθενή. 

Ενδεικτικά ξεχωρίσαμε:   

Ενδοφλέβιοι οροί:  «Μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία», μας εξηγεί ο Dr. Πασχάλης Βουτσάς, αναισθησιολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της SYMMETRIA®, «για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος με τις απαραίτητες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά που λειτουργεί είτε προληπτικά είτε για να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες ή για  να αποκαταστήσει τυχόν ελλείψεις του οργανισμού».

Γενετικός έλεγχος:  «Τα εξατομικευμένα γονιδιακά τεστ», επισημαίνει  ο  Dr. Ελευθέριος Γεωργακόπουλος, γενετιστής και επιστημονικός συνεργάτης της SYMMETRIA®, «μας βοηθούν να εντοπίσουμε τι ακριβώς δεν λειτουργεί σωστά στον οργανισμό και πιθανόν συμβάλλει σε διάφορα προβλήματα όπως η παχυσαρκία, η αδυναμία απώλειας βάρους, η  πρόωρη γήρανση, ακόμη και ο διαβήτης ή οι αρχές άνοιας. Με βάση το γενετικό αυτό προφίλ δίνονται αντίστοιχα οι κατάλληλες οδηγίες για σωστή διατροφή, άσκηση και για αλλαγές στον τρόπο ζωής που θα βελτιώσουν την όψη και τη φυσική μας κατάσταση .»

Full body MRI scan:  Μία μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς ακτινοβολία, που μας «προτείνει» η ακτινολόγος Dr. Έφη Καψαλάκη, χάρη σε μια εξελιγμένη τεχνολογία απεικόνισης όλων των οργάνων του σώματος, μπορεί να ανιχνεύσει δυσλειτουργίες ή προβλήματα υγείας που μπορεί να υπάρχουν σε πολύ αρχικό στάδιο.

5-8-88 Diet: Ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο αδυνατίσματος που, όπως μας λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Ζορζοβίλης, διατροφολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της SYMMETRIA®, συνδυάζει τρία αναγνωρισμένα διατροφικά μοντέλα - δίαιτα Keto, Pro-G Diet και Μεσογειακή διατροφή-που μας βοηθά όχι μόνο να χάσουμε τα παραπανίσια κιλά αλλά και να υιοθετήσουμε υγιεινές καθημερινές συνήθειες για να διατηρούμε σταθερό το βάρος μας.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον η SYMMETRIA® παρέχει μια πληθώρα καινοτόμων πρωτοκόλλων με εξειδικευμένη τεχνολογία για τον καθένα τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο θεραπείας, αποτελώντας μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς για τη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Με δυναμική παρουσία στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, η SYMMETRIA® φέρνει τελικά το αύριο της υγείας και της ομορφιάς πιο κοντά στο σήμερα.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.