Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους γύρω μας αυτό τον καιρό

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους γύρω μας αυτό τον καιρό

Με τα νέα δεδομένα να έχουν αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητά μας, ας σκεφτούμε όλοι, πέρα από τον εαυτό μας, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους γύρω μας, εκείνους που είναι πιο ευάλωτοι και χρειάζονται στήριξη, αλλά ακόμη και τα αδέσποτα ζωάκια.

Κάντε τα ψώνια για έναν ηλικιωμένο γείτονά σας: Οι ευπαθείς ομάδες είναι ακόμα πιο ευάλωτες αυτές τις μέρες. Όλοι έχουμε ένα γείτονα ή ένα γνωστό που ίσως είναι μόνος και δεν μπορεί να αγοράσει ούτε τα είδη πρώτης ανάγκης. Μπορούμε, λοιπόν, να πάμε εμείς στο σούπερ μάρκετ ή στο φαρμακείο και να αφήσουμε τα ψώνια ή τα φάρμακά του έξω από την πόρτα, τηρώντας τις οδηγίες προφύλαξης.

Δώστε αίμα: Αυτές τις μέρες τα νοσοκομεία έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη για αίμα. Πριν φτάσουμε στην εξάντληση των αποθεμάτων, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας και αν δεν έχετε ταξιδέψει πρόσφατα σε χώρα υψηλού κινδύνου ή δεν έχετε έρθει σε επαφή με άτομο που νοσεί,  μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Επικοινωνήστε με τους δικούς σας ανθρώπους: Ο εγκλεισμός στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία όλων μας και τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να φανούμε αλληλέγγυοι. Ένα τηλεφώνημα ίσως είναι ο μόνος τρόπος να δείξουμε το ενδιαφέρον μας αυτή την στιγμή, όμως πολλές φορές αρκεί.

Μην ξεχνάτε τους άστεγους: Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να μείνουν στο σπίτι ή την πρόσβαση σε νερό και σαπούνι. Μπορείτε να αγοράσετε κάτι έξτρα από το σούπερ μάρκετ και για αυτούς τους ανθρώπους.

Φροντίστε τα αδέσποτα ζώα: Αφήστε ένα μπολ με ξηρά τροφή και ένα με λίγο νερό έξω από το σπίτι σας. Και μην φοβάστε, ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται από το ζώο στον άνθρωπο.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.