Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Prime Spots: Γίνετε “SYMMETRIA PARTNER”

Η SYMMETRIA, κλείνοντας φέτος 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς, ξεκινάει ένα καινούργιο project, τα Prime Spots.

Τα Prime Spots είναι μικροί, ευέλικτοι χώροι συνεργατών, όπου πραγματοποιούνται πρωτόκολλα ιατρικής αισθητικής ή εξειδικευμένες θεραπείες αισθητικής για το πρόσωπο και το σώμα. Τα πρωτόκολλα προσώπου επικεντρώνονται κυρίως στην αναζωογόνηση, τη σύσφιξη, την ενυδάτωση και τον αποχρωματισμό του δέρματος. Τα πρωτόκολλα σώματος στοχεύουν στη διαχείριση του σωματικού βάρους, με έμφαση στη λιπόλυση και την απώλεια πόντων.

Με απλά βήματα, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δημιουργήσει το δικό του Prime Spot, σε συνεργασία πάντα με τη SYMMETRIA, να πετύχει σύνδεση με ένα επιτυχημένο διεθνές brand και να προβάλλει την επιχείρησή του.

Η SYMMETRIA αναλαμβάνει το στήσιμο του επιχειρηματικού μοντέλου και την υποστήριξη, όχι μόνο μέχρι την έναρξη λειτουργίας του χώρου, αλλά και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Επίσης, το marketing, οι ψηφιακές διαφημιστικές καμπάνιες και οι προωθητικές ενέργειες οργανώνονται από την SYMMETRIA, ώστε να έχουν μεγαλύτερη απόδοση, αποτελεσματικότητα και επιτυχία.  

Η post-millennial προσέγγιση απαιτεί γρήγορες, αποτελεσματικές και μη επεμβατικές λύσεις, που μπορούν να προσαρμοστούν στις προσωπικές ανάγκες κάθε ατόμου και στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Έτσι, τα Prime Spots δημιουργούν νέες συνήθειες στους καταναλωτές ως προς την ομορφιά και γίνονται μία τακτική συνήθεια.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.