Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Η SYMMETRIA έλαβε μέτρα διασφάλισης υγείας ενόψει κορωνοϊού

Ο νέος κορωνοϊός έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναστατώσει όλο τον πλανήτη. Στη SYMMETRIA, πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των πελατών μας, διαχειριζόμαστε την κατάσταση με ψυχραιμία, ακολουθώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και υιοθετούμε το μήνυμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, «Δεν φοβόμαστε, προστατευόμαστε, ασπίδα μας η γνώση».

Ως χώρος παροχής υπηρεσιών υγείας, η SYMMETRIA λειτουργεί με στόχο τον έλεγχο και την πρόληψη διασποράς όλων των ιών και κυρίως του κορωνοϊού Covid-19.

Με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος ιός έχει έντονη διασπορά και ήδη καταγράφονται χιλιάδες κρούσματα παγκοσμίως, κατά την προσέλευση και υποδοχή όλων των επισκεπτών και των εργαζομένων στη SYMMETRIA ακολουθείται η εξής διαδικασία:

  1. Μετράμε τη θερμοκρασία του κάθε επισκέπτη / εργαζόμενου με θερμόμετρο υπέρυθρων, το οποίο μετράει τη θερμοκρασία, γρήγορα και αξιόπιστα, χωρίς επαφή, από απόσταση.
  2. Ρωτάμε αν έχουν πρόσφατα ταξιδέψει από ή προς την Κίνα ή την βόρεια Ιταλία.
  3. Τους υποδεικνύουμε το αντισηπτικό τζελ που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο και τους προτρέπουμε να το χρησιμοποιήσουν.
  4. Τους ενημερώνουμε για την τήρηση των κανόνων υγιεινής για την προστασία και την πρόληψη της μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.
  • Πλένουμε συχνά και σχολαστικά τα χέρια μας με σαπούνι και νερό ή αλκοολούχο διάλυμα.
  • Όταν βήχουμε ή φταρνιζόμαστε, καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη μας με τον αγκώνα ή ένα χαρτομάντιλο και πλένουμε αμέσως μετά τα χέρια μας.
  • Απορρίπτουμε το χαρτομάντιλο, αμέσως μετά τη χρήση, σε κλειστό κάδο.
  • Αποφεύγουμε τις κοντινές επαφές όταν παρουσιάζουμε συμπτώματα κρυολογήματος (όπως βήχα, πυρετό, καταρροή, πονόλαιμο)και παραμένουμε στο σπίτι.

Το προσωπικό που ασχολείται με την θερμομέτρηση και την καθοδήγηση των επισκεπτών και των εργαζομένων φέρει χειρουργική μάσκα.

Στην περίπτωση επισκέπτη που παρουσιάζει συμπτώματα πυρετού, βήχα και υπάρχει ταξιδιωτικό ιστορικό σε πληττόμενη περιοχή, κυρίως στην Κίνα και την Ιταλία, επικοινωνούμε με τον ΕΟΔΥ (210 5212000) και χορηγούμε στον ασθενή χειρουργική μάσκα. Επίσης, το προσωπικό που εμπλέκεται στη διαχείριση του ασθενή εφαρμόζει και αυτό όλες τις βασικές προφυλάξεις επαφής και σταγονιδίων όπως απαιτείται.

Σε όλους τους χώρους που πραγματοποιούνται θεραπείες υπάρχει υγρό σαπούνι χεριών αντιβακτηριδιακό και αντισηπτικό τζελ. Επίσης, ο καθαρισμός και η απολύμανση των επιφανειών γίνεται με απορρυπαντικό και νερό, καθώς και με απολυμαντικό σπρέι, ενώ γίνεται πάντα αποστείρωση του ιατρικού εξοπλισμού.

Στους υπόλοιπους χώρους όπου κινείται κυρίως το προσωπικό της SYMMETRIA, υπάρχουν παντού διαθέσιμα αντιβακτηριδιακό υγρό σαπούνι, αντισηπτικό τζελ και απολυμαντικό σπρέι.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.