Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Η αναγκαία φροντίδα του προσώπου για κάθε άνδρα

Η έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο και τη θάλασσα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της φυσικής φρεσκάδας και λάμψης, την πιθανότητα αφυδάτωσης, δυσχρωμιών ή έντονης σμιγματογένεσης. Αν, λοιπόν, οι ξέγνοιαστες στιγμές των διακοπών άφησαν τα σημάδια τους στο πρόσωπό σας, η ανάγκη για φροντίδα και επανόρθωση επιβάλλεται.
Η μόνη μη επεμβατική θεραπεία που συνδυάζει ταυτόχρονα, καθαρισμό, απολέπιση, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο πρόσωπο, είναι το Hydrafacial. Το Hydrafacial καθαρίζει τους φραγμένους πόρους του δέρματος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενυδατώνει το δέρμα, βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και επαναφέρει την ισορροπία στα λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα.

Η περιποίηση που μπορείτε να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας στο σπίτι, αποτελείται από τρία στάδια: καθαρισμός, απολέπιση, ενυδάτωση. Η SYMMETRIA προτείνει τη χρήση του Pure Radiance Cleanser Akademikliniken, ενός προϊόντος καθαρισμού, που περιποιείται απαλά και αποτελεσματικά την επιδερμίδα, χωρίς σαπούνι, με ήπια απολεπιστική ιδιότητα. Στη συνέχεια εφαρμόζεται η Pure Antioxidant Cream Akademikliniken, μια κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης, με απαλή υφή και άμεση απορρόφηση, πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που συμβάλλουν στην κυτταρική ανανέωση του δέρματος.

 

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.