Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Beauty tips για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσείς θέλετε να είστε όσο πιο εντυπωσιακή και εκθαμβωτική γίνεται.

Το πιο σημαντικό για να λάμπετε, είναι να είστε ο εαυτός σας και να νιώθετε αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα, κάποια beauty tips θα σας βοηθήσουν να γίνεται ακαταμάχητη!

  • Ξεκινήστε την ετοιμασία με ένα απολαυστικό μπάνιο, κάνοντας απολέπιση σώματος, με ένα απαλό scrub για να μην ερεθιστεί το δέρμα σας. 
  • Αν θέλετε τα μαλλιά σας να λάμπουν, εφαρμόστε μία καλή ενυδατική μάσκα, όσο ώρα διαρκεί το μπάνιο σας.
  • Για βελούδινη επιδερμίδα, χρησιμοποιείστε μία πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος.
  • Αυτή την εποχή το δέρμα γίνεται πιο ξηρό και θαμπό, οπότε, όσο λιγότερο το βαραίνουμε τόσο το καλύτερο. Αποφύγετε το πολύ make-up για να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό και οι επειδή οι άντρες θέλουν να αγγίζουν χωρίς να φοβούνται ότι θα λερωθούν.
  • Για ένα σαγηνευτικό βλέμμα, δώστε έμφαση στις βλεφαρίδες, γυρίζοντάς τις με ένα ψαλιδάκι και εφαρμόζοντας τη μάσκαρα με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ. Για ακόμα πιο έντονο look, περάστε τις βλεφαρίδες  με 2-3 στρώσεις, χτενίζοντας ενδιάμεσα με ένα καθαρό βουρτσάκι.
  • Αποκτήστε χείλη για φίλημα, ξεκινώντας με μια απαλή απολέπιση, χρησιμοποιώντας λίγη ζάχαρη διαλυμένη σε λάδι. Συνεχίστε ένα καλό ενυδατικό προϊόν και ολοκληρώστε ανεξίτηλο και ματ κόκκινο κραγιόν.
  • Μην παραλείψετε το αγαπημένο σας άρωμα, το οποίο καλό είναι να ταιριάζει με την ενυδατική κρέμα σώματος για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.