SYMMETRIA®

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

25.05.2024

Ανακαλύπτοντας την Υγεία και Ομορφιά στην Ελλάδα. Μια δυναμική επένδυση στον ιατρικό τουρισμό με στόχο την Αμερική.

Ο τουρισμός υγείας, αν και δεν αποτελεί μια νέα ιδέα, έχει κερδίσει δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο ως μια επιλογή, με διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης ετησίως. Προβλέπεται ότι μέχρι το 2050, περίπου το 30% της συνολικής τουριστικής δαπάνης στην Ευρώπη θα προέρχεται από́ άτομα που θα έχουν υπερβεί́ το 60ο έτος της ηλικίας τους. Oι άνθρωποι αυτοί είναι υγιείς, ξοδεύουν περισσότερα χρήματα, αλλά απαιτούν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και value for money. Η ζήτηση για υπηρεσίες υγείας από αυτούς τους επισκέπτες συμβάλλει σημαντικά στα έσοδα της χώρας υποδοχής, ενώ υπολογίζεται ότι ξοδεύουν το διπλάσιο από έναν απλό τουρίστα στις χώρες που επισκέπτονται.

 

Η SYMMETRIA® ετοιμάζεται να φέρει περισσότερους επισκέπτες από τις Η.Π.Α. στην Ελλάδα για να υποβληθούν σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα υγείας, αντιγήρανσης, ομορφιάς και ιατρικής ευεξίας. Η επιστημονική της ομάδα σχεδίασε την δημιουργία νέων πρωτοποριακών προγραμμάτων, για την ανανέωση στο πρόσωπο και το σώμα, την αντιγήρανση και το medical wellness. Τα προγράμματα έχουν διάρκεια μέχρι 3 εβδομάδες διαμονής στη χώρα μας και στοχεύουν σε ανθρώπους που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό να  ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ανανέωσης.

Ο ιδρυτής της SYMMETRIA®, Dr. Νικόλαος Μεταξωτός MD, PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών αναφέρει χαρακτηριστικά: «O Ιατρικός Τουρισμός πρέπει να αποτελέσει στρατηγική προτεραιότητα για τη χώρα μας. Η SYMMETRIA® επενδύει σε μια προσπάθεια που θα επιμηκύνει την τουριστική περίοδο και θα συνεισφέρει στην καταπολέμηση της εποχικότητας στη χώρα μας. Με μια νέα στρατηγική συνεργασία στη Νέα Υόρκη με την SMOOTH SYNERGY και ένα σημαντικό πλάνο επικοινωνίας στις Η.Π.Α., η SYMMETRIA® μπαίνει δυναμικά στο πλάνο των 5 stars προορισμών για τους Αμερικανούς πολίτες που ενδιαφέρονται για υπηρεσίες υγείας, ομορφιάς, active aging, antiaging, detox και longevity όπως είναι οι όροι που χρησιμοποιούνται διεθνώς. Η συνεργασία  αυτή στηρίζεται στην αμοιβαία προτεραιότητά μας, για παροχή καινοτόμων θεραπειών και υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας.»

 

Το αυξημένο κόστος της υγειονομικής περίθαλψης στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης και ΗΠΑ, συγκριτικά με την χώρα μας αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την Ελλάδα. Αγορές για παράδειγμα, όπως αυτές της Μέσης Ανατολής, της Αγγλίας ή των Η.Π.Α. μπορεί να αποτελέσουν έναν σημαντικό πόλο έλξης τουριστών για υπηρεσίες υγείας, αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής, ιατρικό Check-up και μελέτη του γενετικού κώδικα, καθώς και ιατρικής ευεξίας.

H SYMMETRIA® έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με ένα από τα πιο εξειδικευμένα Marketing and PR agencies της Νέας Υόρκης ένα δυνατό πλάνο επικοινωνίας για τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει. Με στοχευμένη διαφήμιση σε digitalπλατφόρμες και online έντυπα, συνδυαστικά με παρουσιάσεις αρχικά στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στις μεγάλες πόλεις της Ανατολικής ακτής που έχουν εύκολη αεροπορική πρόσβαση στη χώρα μας, θα προβληθούν υπηρεσίες τουρισμού υγείας της Ελλάδας σε Αμερικανούς πολίτες. Επίσης με συντονισμένες ενέργειες, ενημερώνει τους Έλληνες που ζουν στην Ανατολική ακτή των Η.Π.Α. και επισκέπτονται τη χώρα μας σε τακτά χρονικά διαστήματα, για όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα νέα προγράμματα της  SYMMETRIA®.

 

Ο Dr. Νικόλαος Μεταξωτός MD, PhD, συμπληρώνει «Στοχευμένα πρωτόκολλα αντιγήρανσης, διατροφικά προγράμματα αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους, συνδυαστικά με θεραπείες σε πρόσωπο και σώμα, δεν γυρίζουν το χρόνο πίσω, αλλά μας χαρίζουν επιπλέον χρόνο με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Η Ελλάδα γέννησε την ιατρική επιστήμη και ανήγαγε σε φιλοσοφία ζωής τον άνθρωπο. Η χώρα μας είναι παρούσα στο χώρο της υγείας διεθνώς με τους άξιους επιστήμονες και ερευνητές της, οι οποίοι διαπρέπουν με το έργο και τη συνεισφορά τους στην πρόοδο της ιατρικής επιστήμης. Και βέβαια η Ελλάδα διαθέτει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μιας χώρας που δεν χρειάζεται να βελτιώσει το δικό της brand name, αφού είναι ήδη ένας καταξιωμένος τουριστικός προορισμός και μάλιστα κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των ξένων τουριστών.»

 

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.