SYMMETRIA®

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

18.07.2023

SYMMETRIA® Residences

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα ταξίδι εκλεπτυσμένης ζωής προσφέροντας συγχρόνως στον εαυτό σας το βέλτιστο επίπεδο ευεξίας; Συνδυάζοντας την πολυτέλεια με το wellbeing, τα SYMMETRIA® Residences – αποτελούν την αντανάκλαση του τρόπου ζωής που επιθυμούμε να ζούμε στο σπίτι μας.

Σε μια πρωτοποριακή συνεργασία με κατασκευαστές, η SYMMETRIA® παρουσιάζει ένα νέο και μεγάλο έργο αφιερωμένο στη δημιουργία πολυτελών κατοικιών, με επίκεντρο την ευεξία. Σχεδιασμένες αποκλειστικά για ενήλικες και ζευγάρια, οι μοντέρνες αυτές κατοικίες επαναπροσδιορίζουν το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Κάθε διαμέρισμα κυμαίνεται από 120 έως 180 τετραγωνικά μέτρα. Εξαιρετικά διακοσμημένο, αποτελείται από δύο κύρια υπνοδωμάτια και ένα επιπλέον δωμάτιο το οποίο μπορεί να μετατραπεί ανάλογα με τις ανάγκες σας, ένα ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μικρό χώρο σπα.

Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή! Τα SYMMETRIA® Residences προσφέρουν μια πληθώρα κοινών παροχών, όπως εστιατόριο, μπαρ για τις κοινωνικές σας συναστροφές, εφημερεύον ιατρικό προσωπικό όλο το εικοσιτετράωρο, πισίνα αναψυχής καθώς και ειδική πισίνα υδροθεραπείας για αναζωογόνηση και αποκατάσταση και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο εξοπλισμένο με τα τελευταία τεχνολογίας μηχανήματα γυμναστικής.

Δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την αίσθηση της άνεσης, οι κατοικίες είναι εξοπλισμένες με ειδικά κουφώματα με προστασία UV, συστήματα κλιματισμού με ρυθμιζόμενο αέρα για την πρόληψη αλλεργιών, αντιολισθητικά δάπεδα και φιλικά για την υγεία χρώματα και υλικά.

Και το καλύτερο; Τα SYMMETRIA® Residences βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Active Aging Movement, μιας ολιστικής προσέγγισης που προωθεί την ευεξία ως τρόπο ζωής προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής, για όλους τους κατοίκους.

Ελάτε μαζί μας στο πρώτο SYMMETRIA® Residence. Εδώ, οπού το όνειρο σας για πολυτελή ζωή πρόκειται να γίνει πραγματικότητα!

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.