SYMMETRIA®

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

18.07.2023

Διεθνής αναγνώριση για την Ελλάδα και τη SYMMETRIA®

H SYMMETRIA® τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο Ποιότητας 2023, από την από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Έρευνας Ποιότητας (European Society for Quality Research - ESQR) σε αναγνώριση της εξαιρετικής επιχειρηματικής απόδοσης, των βέλτιστων πρακτικών και της συνέπειας στην ποιότητα των υπηρεσιών της, σε τοπικό επίπεδο καθώς και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το βραβείο παρέλαβε ο Dr. Νίκος Μεταξωτός MD, Ph.D, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και ιδρυτής της SYMMETRIA®.

Η European Society for Quality Research, η οποία εδρεύει στη Λωζάνη της Ελβετίας, κάθε χρόνο επιβραβεύει τους κορυφαίους οργανισμούς και εταιρείες, που δεσμεύονται και εφαρμόζουν στρατηγικές διαχείρισης ποιότητας, λαμβάνοντας υπόψη τις επιχειρηματικές πρακτικές και την τεχνολογική καινοτομία με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Μέσω των επισήμων προγραμμάτων και βραβείων, ο Ευρωπαϊκός οργανισμός καθιστά την ποιότητα κορυφαία προτεραιότητα για τις εταιρίες και τα ιδρύματα, ανεξάρτητα από τομέα δράσης, μεγέθους ή έδρας τους.

Η αναγνώριση αυτή, αφενός αποτελεί επιβράβευση για τους μετόχους και τους πελάτες της εταιρείας και αφετέρου δίνει ισχυρό κίνητρο στους εργαζομένους να επιδιώξουν τη βιώσιμη ανάπτυξή της. 

Τα κριτήρια αξιολόγησης και απονομής καθορίζονται από την ετήσια συνάντηση της ESQR, η οποία διοργανώνεται σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη. Στο πέρασμα των χρόνων οι συναντήσεις αυτές έχουν εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φόρουμ για την ανάπτυξη ιδεών, τεχνικών και στρατηγικών σχεδίων, που κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επικεφαλής των μεγαλύτερων εταιρειών.

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου στο ξενοδοχείο La Plaza στις Βρυξέλλες, παρουσία καταξιωμένων επιχειρηματιών, ακαδημαϊκών, διπλωματών και κρατικών αξιωματούχων από διάφορες χώρες. Κορυφαίοι οργανισμοί, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Αμερική και την Αυστραλία έλαβαν το Διεθνές Βραβείο Ποιότητας 2023 ως αναγνώριση των εξαιρετικών αναπτυξιακών προσπαθειών, της συνολικής επιχειρηματικής αριστείας και της δέσμευσής τους για την οικονομική τους πρόοδο και για το κοινωνικό σύνολο. 

Η τελετή ξεκίνησε με τις ομιλίες των επικεφαλής των συμμετεχόντων φορέων, όπου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να μοιραστούν τα επιτεύγματα της ομάδας τους, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να προτείνουν νέες πρωτοβουλίες που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας συνεργασίας. 

Στο τέλος της ημέρας, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς να ανανεώνουν τη δέσμευσή τους για επιχειρηματική αριστεία και για τη δημιουργία νέων καινοτόμων ιδεών για στρατηγικές διαχείρισης ποιότητας.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.