#106 icon FACE
PDO

Thread Lift PDO

Thread Lift PDO

Όλα τα πρωτόκολλα είναι εξατομικευμένα. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Μία πρωτοποριακή, μη επεμβατική μέθοδος αναζωογόνησης, ανόρθωσης και σύσφιξης του δέρματος στο μέσο και κάτω τριτημόριο του προσώπου, με τη χρήση απορροφήσιμων νημάτων. Το Thread Lift PDO δεν μπορεί να αντικαταστήσει το χειρουργικό λίφτινγκ, ωστόσο παραμένει μια πολύ καλή εναλλακτική μέθοδο για άτομα με ήπια χαλάρωση του δέρματος, που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Διάρκεια

60'

Αίσθηση πόνου

Αναισθητική κρέμα τοπικά

Μέθοδος

Ελάχιστα επεμβατική

Ανάρρωση

Άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα

 • Εφέ λίφτινγκ
 • Αντιρυτιδικό αποτέλεσμα
 • Αναζωογόνηση στο μέσο τριτημόριο του προσώπου
 • Ανόρθωση περιγράμματος προσώπου

Τα απορροφήσιμα νήματα PDO (πολυδιαξονόνη) χρησιμοποιούνται με ασφάλεια εδώ και δεκαετίες για διάφορες χειρουργικές εφαρμογές. Τα νήματα PDO, τα οποία είναι πιο λεπτά από μία τρίχα μαλλιά, εισάγονται στο χόριο του δέρματος, σε διάφορα σημεία ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε προσώπου, σε συγκεκριμένο βάθος και με συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η βελόνα αφαιρείται μόλις τοποθετηθούν τα νήματα. Το υλικό που παρασκευάζονται τα νήματα PDO είναι απολύτως βιοσυμβατό, βιοδιασπώμενο και απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό, χωρίς να αφήνει ίχνη πίσω του.

Τα νήματα δημιουργούν ένα εσωτερικό πλέγμα μέσα στο δέρμα και προκαλούν φλεγμονώδη αντίδραση, προσελκύοντας αιμοπετάλια και ουδετερόφιλα, τα οποία ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και τα μονοκύτταρα. Έτσι, επιτυγχάνεται αγγειογένεση και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Παράλληλα, ο μηχανισμός άμυνας του δέρματος αντιλαμβάνεται τη διαδικασία της εισαγωγής του νήματος ως τραυματισμό και αμέσως διεγείρει διεργασίες επούλωσης, που οδηγούν σε φυσική κολλαγονογένεση, με αποτέλεσμα τη μείωση των επιφανειακών ρυτίδων και τη σύσφιξη του δέρματος, ενισχύοντας το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Φροντίζοντας σωστά το πρόσωπό σας, του δίνετε χρόνο να προσαρμοστεί στα ενεργά συστατικά, ενισχύοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του πρωτοκόλλου στην αποκατάσταση της υγείας του δέρματός σας.

Παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

 • Αποφύγετε να αγγίζετε την περιοχή για λίγες ώρες μετά τη θεραπεία. Στη συνέχεια, η περιοχή μπορεί να πλυθεί απαλά με σαπούνι και νερό.
 • Αποφύγετε τη χρήση make-up στην περιοχή αμέσως μετά τη θεραπεία.
 • Αμέσως μετά τη διαδικασία και για 48 ώρες, αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο και σε σολάριουμ, μασάζ προσώπου και πίεση της περιοχής, καθώς και ακραίες θερμές ή κρύες θερμοκρασίες, όπως χαμάμ και σάουνα.
 • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο και τις κρέμες μαυρίσματος μετά τη θεραπεία. Χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό με SPF 30 στην υπό θεραπεία περιοχή.
 • Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε στην περιοχή, για τουλάχιστον 72 ώρες, προϊόντα περιποίησης δέρματος που περιέχουν ρετινόλη, οξέα, λευκαντικούς και απολεπιστικούς παράγοντες.
 • Διατηρήστε το δέρμα σας ενυδατωμένο, πίνοντας πολύ νερό.
 • Εφαρμόστε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.
 • Χρησιμοποιείτε καθαρή μαξιλαροθήκη και πετσέτες.
 • Εάν θέλετε να κάνετε μία άλλη θεραπεία, ενημερώστε το γιατρό σας. Προτείνεται να κάνετε άλλη θεραπεία τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά, ακολουθώντας πάντα τις συστάσεις του γιατρού σας.
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες και τις συμβουλές του προσωπικού μας. 

 

+ Αποφύγετε

 • Να σκύβετε ή να ξαπλώσετε για 4-6 ώρες μετά τη θεραπεία.
 • Αποφύγετε άσκηση και προπονήσεις υψηλής έντασης για 48 ώρες.
 • Ορισμένα φάρμακα μπορεί να αυξήσουν την πιθανότητα εμφάνισης μώλωπα, οπότε ρωτήστε το γιατρό σας σχετικά.

Για αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας:

Η SYMMETRIA προτείνει

Τα απαραίτητα για το πρόσωπο

Τα προϊόντα Dr.Age Microlift Face Serum and Cream είναι δύο καινοτόμες συνθέσεις, που έχουν σχεδιαστεί για να απαλύνουν τις ρυτίδες στο άνω τριτημόριο του προσώπου. Στοχεύουν στα ορατά σημάδια των δυναμικών ρυτίδων, καθώς και στις υποκείμενες δομές, προσφέροντας ορατό αποτέλεσμα λείανσης και ανόρθωσης. 

Τα προϊόντα Dr.Age 3D Contour Face Serum και Dr.Age Prime Age Line Smootherr προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών, που στοχεύουν στα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος και συσφίγγουν τις υποκείμενες δομές του μέσου και κάτω τριτημόριου του προσώπου.

Συνδυάστε με

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Mesotherapy SkinBooster για ενυδάτωση και ελαστικότητα, PRP για αναζωογόνηση και Laser Skin Rejuvenation για τα σημάδια φωτογήρανσης και τις δυσχρωμίες. 

#106 icon-dark FACE
PDO

Thread Lift PDO

Κλείστε το ραντεβού σας σε δύο απλά βήματα

1. Πληροφορίες ραντεβού

FACE
BODY
WEIGHT
SYMMETRIA® IV DRIPS

2. Προσωπικές πληροφορίες

Τηλέφωνο
E-mail
Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης του ιστότοπου.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.