Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Παγώστε το λίπος … Καλύτερο σώμα με μια μόνο κίνηση για να είστε έτοιμοι φέτος το καλοκαίρι.

Η SYMMETRIA® επενδύει σε νέες τεχνολογίες για να είμαστε έτοιμοι για την παραλία. Με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία, πετάξτε από πάνω σας το περιττό λίπος, αποκτήστε σφιχτό δέρμα και εξαφανίστε την κυτταρίτιδα. Αφιερώστε λίγο χρόνο, απολαύστε τα πιο Hi-Tech πρωτόκολλα που έχουν έρθει αποκλειστικά για εσάς στη SYMMETRIA® και αναδείξετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!"

Με τη νέα τεχνολογία Laser Cryolipolysis μπορείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος στην κοιλιά, στους γλουτούς, στους μηρούς και όπου αλλού υπάρχει συσσωρευμένο, κερδίζοντας την καλύτερη εκδοχή στο σώμα σας χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Η χαμηλή θερμοκρασία που εφαρμόζεται οδηγεί στην νέκρωση των λιποκυττάρων και αποβολή από το σώμα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Με ομοιόμορφη κατανομή του ψύχους, ρυθμισμένη αναρρόφηση για να μην τραυματίζει τους ιστούς και ειδική κεφαλή, για να ξεχάσετε το λίπος για μία και πάντα σε όλα τα δύσκολα σημεία

Η κρυολιπόλυση είναι μια σχετικά ασφαλής μέθοδος απώλειας του τοπικού λίπους, αλλά μπορεί να έχει κάποιες ανεπιθύμητες αντιδράσεις, που περιλαμβάνουν ερυθρότητα, αίσθημα καύσου, χαλάρωση στο δέρμα, και σπανιότερα παραισθήσεις ή αναισθησία στην περιοχή που υποβλήθηκε στη θεραπεία. Είναι σημαντικό να συζητήσετε αυτούς τους κινδύνους με τον/την γιατρό σας πριν από την εφαρμογή της διαδικασίας. Επιπλέον, υπάρχουν συγκεκριμένες αντενδείξεις όπως εγκυμοσύνη, λοίμωξη στην περιοχή εφαρμογής, προβλήματα από το καρδιοαναπνευστικό σύστημα, κακή κυκλοφορία του αίματος και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που μπορεί να επηρεάσουν την ασφάλεια της θεραπείας.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες άλλες θεραπείες, μη επεμβατικές, για τη μείωση του τοπικού λίπους, τη σύσφιξη και την βελτίωση της υφής του δέρματος, όπως το λέιζερ λιπόλυσης, Double laser for fat reduction που με την ταυτόχρονη χρήση δύο μηκών κύματος 650&940 nm, εκπέμπει ενέργεια που δημιουργεί ένα χημικό σήμα στα λιποκύτταρα το οποίο σπάει τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη και τα απελευθερώνει μέσω καναλιών στη κυτταρική μεμβράνη. Στη συνέχεια τα λιπαρά οξέα και η γλυκερόλη μεταφέρονται στους ιστούς όλου του σώματος οι οποίοι θα τα χρησιμοποιήσουν, μέσω του μεταβολισμού, για την παραγωγή ενέργειας. Αυτή η διαδικασία της απελευθέρωσης είναι μια φυσική αντίδραση του σώματος. Ανεξάρτητες κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι μετά τη θεραπεία του λέιζερ λιπόλυσης επιτυγχάνεται μείωση λίπους στο 30% μετά από μια μόνο συνεδρία.

Το πιο αποτελεσματικό πρωτόκολλο για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα είναι ο συνδυασμός θεραπειών, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Το νέο SYMMETRIA® Forma Fractional Laser σε συνδυασμό με το υπέρυθρο φως και ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων και τοπική έγχυση λιπολυτικών και συσφικτικών συστατικών χαρίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην υφή του δέρματος και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Επίσης ο συνδυασμός των πιο κάτω τριών θεραπειών σ’ ένα νέο πρωτόκολλο σώματος χαρίζει σύσφιξη του δέρματος και ανόρθωση των ιστών: ραδιοσυχνότητες στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος για παραγωγή νέου κολλαγόνου και σύσφιγξη, εστιασμένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια υψηλής έντασης για αναδόμηση του μυϊκού ιστού και σφριγηλότητα και υψηλής έντασης στοχευμένοι υπέρηχοι για τα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού του δέρματος για σύσφιξη και ανόρθωση.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι κάθε θεραπεία ή πρωτόκολλο σώματος πρέπει να συνδυάζεται με άσκηση και ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για καλύτερα αποτελέσματα.

Πριν από τη λήψη κάποιας απόφασης σχετικά τα πρωτόκολλα και τις θεραπείες σώματος πρέπει να γίνεται μια εκτενής συζήτηση με τον πλαστικό χειρουργό, δερματολόγο ή άλλο επαγγελματία υγείας που θα σας ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να επιλέξετε μαζί την πιο κατάλληλη θεραπεία σώματος  και να είστε έτοιμοι φέτος το καλοκαίρι.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.