Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Η επανάσταση στην κολπική αναζωογόνηση που επιστρέφει στη γυναίκα τη χαμένη αυτοπεποίθηση.

Οι θεραπείες για τη γυναικεία αναζωογόνηση στοχεύουν όχι μόνο στη βελτίωση της εμφάνισης αλλά και στη βελτίωση της λειτουργίας των γυναικείων γεννητικών οργάνων. Τόσο οι επεμβατικές όσο και μη επεμβατικές μέθοδοι στοχεύουν στην αντιμετώπιση  προβλημάτων όπως η δυσφορία κατά τη διάρκεια της συνουσίας, η ακράτεια ούρων, η κολπική χαλάρωση ή η έλλειψη οργασμού.

Σήμερα οι γυναίκες έχουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό πρωτοκόλλων για τη γυναικεία αναζωογόνηση, τόσο χειρουργικών όσο και μη χειρουργικών. Οι μη χειρουργικές επιλογές προσφέρουν στις γυναίκες μια εναλλακτική λύση χωρίς νυστέρι με εξαιρετικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιώντας τις ραδιοσυχνότητες ή τα σύγχρονα λέιζερ, οι θεραπείες αυτές προκαλούν διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και επαναφέρουν τους ιστούς. Η τεχνολογία THERMIva®,εγκεκριμένη στην Αμερική από το F.D.A. εφαρμόζεται εδώ και αρκετά χρόνια με μεγάλη ασφάλεια. Η θεραπεία διαρκεί λιγότερο από μισή ώρα και τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

Το THERMIva®, είναι μια μέθοδος ραδιοσυχνοτήτων που λειτουργεί με μια ειδικά σχεδιασμένη για τον γυναικείο κόλπο κεφαλή για να διοχετεύει ελεγχόμενη θερμότητα (εσωτερικά στον κόλπο, στα μεγάλα χείλη εξωτερικά και στο σημείο G). Τονώνει έτσι τη ροή του αίματος και δημιουργεί νέο κολλαγόνο. Κατά συνέπεια, βελτιώνει την υγρασία του κόλπου και αναζωογονεί το δέρμα, δημιουργώντας άρτιο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα, αναστρέφοντας τη γήρανση της γενετήσιας περιοχής της γυναίκας.

Ο καθηγητής Γυναικολογίας & Γενετικής Παν/μιου Δυτ. Αττικής και επιστημονικός συνεργάτης της SYMMETRIA®, Πέτρος Κ. Νικολαΐδης, αναφέρει χαρακτηριστικά:  “Η μη χειρουργική, μη ορμονική, και ανώδυνη μέθοδος THERMIva® που εφαρμόζω από το 2017, έλυσε όχι 1 αλλά 10 γυναικολογικά προβλήματα, ταυτόχρονα: ξηρότητα κόλπου, δυσκολία και πόνο στο σεξ, κολπική χαλάρωση και ακράτεια ούρων, ουρολοιμώξεις, κολπίτιδες, έλλειψη οργασμού, σύσφιξη και αναζωογόνηση της γενετήσιας περιοχής.”

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.