Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Βλεφαροπλαστική χωρίς χειρουργείο

Η επανάσταση στον τομέα της αναζωογόνησης των ματιών.

Οι μη επεμβατικές θεραπείες για την αναζωογόνηση του άνω και του κάτω βλεφάρου έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς για όσους αναζητούν μια ανανεωμένη εμφάνιση χωρίς να υποβληθούν σε μια χειρουργική επέμβαση.

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική είναι μια αισθητική επέμβαση αιχμής που φέρνει επανάσταση στον τομέα της αναζωογόνησης των ματιών. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές χειρουργικές μεθόδους, η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική δεν περιλαμβάνει τομές, δεν γίνεται σε χειρουργείο αλλά χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία λέιζερ πλάσματος ή ραδιοσυχνότητες για τη σύσφιξη και την αναζωογόνηση του δέρματος γύρω από τα μάτια.

Η διαδικασία στοχεύει τη χαλάρωση των βλεφάρων, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, παρέχοντας μια πιο νεανική και ανανεωμένη εμφάνιση χωρίς τους κινδύνους και το χρόνο αποθεραπείας μίας επέμβασης.

Για τα άνω βλέφαρα, προηγμένες τεχνικές όπως η βλεφαροπλαστική με λέιζερ πλάσματος προσφέρει αποτελεσματική σύσφιξη των βλεφάρων. Αυτές οι μέθοδοι διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνοντας τη χαλάρωση και βελτιώνοντας τη συνολική υφή του δέρματος γύρω από τα μάτια. Η μη χειρουργική αναζωογόνηση του άνω βλεφάρου συχνά παρέχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα με άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα.

Η τεχνολογία Plasma Laser είναι μια καινοτόμος, μη επεμβατική θεραπεία, που δημιουργεί «πλάσμα», την τέταρτη κατάσταση της ύλης (στερεό, υγρό, αέριο). Χωρίς να βλάπτει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, το πλάσμα συμβάλλει στην καλύτερη θρέψη των κυττάρων, βελτιώνει την ελαστικότητα και συμβάλει στη διόρθωση των ατελειών του δέρματος των βλεφάρων. Αυτή η μη χειρουργική αναζωογόνηση των ματιών, δημιουργώντας «πλάσμα», την τέταρτη κατάσταση της ύλης, συσφίγγει την κυτταρική μεμβράνη, ενισχύει τη διατροφή των κυττάρων και προάγει την ανανέωση στις περιοχές του άνω και κάτω βλεφάρου χωρίς να αλλοιώνει την έκφραση.

Όσο αφορά τα κάτω βλέφαρα, η μη επεμβατική προσέγγιση περιλαμβάνει ενέσιμα, όπως filler, μεσοθεραπεία, PRP ή PRF - Platelet-Rich Fibrin - και Botox. Τα fillers μπορούν να αντιμετωπίσουν το άδειασμα του κάτω βλεφάρου και τους μαύρους κύκλους αποκαθιστώντας τον όγκο, ενώ το Botox μπορεί να εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Επιπλέον, η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί για τη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος στην περιοχή των κάτω βλεφάρων, συμβάλλοντας σε μια πιο νεανική και ζωντανή όψη.

Οι μη επεμβατικές τεχνικές για την αναζωογόνηση του άνω και του κάτω βλεφάρου προσφέρουν μια πιο νεανική και ανανεωμένη εμφάνιση χωρίς τους κινδύνους μιας επέμβασης. Η ασφάλεια, τα εξαιρετικά αποτελέσματα, η άμεση ανάρρωση και το χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με την παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση είναι μεταξύ των πλεονεκτημάτων της βλεφαροπλαστικής χωρίς χειρουργείο .

Η ασφάλεια, τα εξαιρετικά αποτελέσματα, η άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα και το χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με την παραδοσιακή χειρουργική συμβάλλουν στην αυξανόμενη δημοτικότητα της μη επεμβατικής πλαστικής χειρουργικής.

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.