Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Πώς θα αποκτήσετε αθλητικό, γραμμωμένο κορμί και θα απαλλαγείτε άμεσα από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.

Η μη επεμβατική πλαστική χειρουργική αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να αναδιαμορφώσουν το σώμα τους, και να αποκτήσουν ένα γραμμωμένο κορμί χωρίς τοπικό λίπος με δυνατούς κοιλιακούς και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. 

Η χαλάρωση του δέρματος είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί άντρες και γυναίκες σε όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται όσο περνούν τα χρόνια. Κάθε χρόνο, μετά την ενηλικίωση μας το δέρμα παράγει 1% λιγότερο κολλαγόνο, ενώ στις γυναίκες τα πρώτα χρόνια μετά την εμμηνόπαυση το δέρμα χάνει περίπου 25%-30% του κολλαγόνου του. Επίσης, εκτός από την ηλικία, η απότομη απώλεια βάρους ή πολλών κιλών, οδηγούν συχνά σε επιδερμική χαλάρωση. 

Η κυτταρίτιδα, γνωστή και ως ‘’όψη φλοιού πορτοκαλιού’’, αποτελεί όχι μόνο το πιο συνηθισμένο αισθητικό πρόβλημα, αλλά και αναμφισβήτητα τον μεγαλύτερο ‘’εχθρό’’ κυρίως του γυναικείου φύλου, καθώς 9 στις 10  γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματότυπου, την εμφανίζουν άλλες σε μεγαλύτερο και άλλες σε μικρότερο βαθμό στο δέρμα τους. Χαρακτηρίζεται από τοπική αύξηση λίπους και δυσχερή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, που οδηγούν με τη σειρά τους σε κυκλοφορική στάση και συσσώρευση νερού σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο συνδετικός ιστός να χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα να παρουσιάζει μια εικόνα που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού. Προσβάλλει κυρίως τους γλουτούς, τους μηρούς, την εσωτερική πλευρά των γονάτων, την κοιλιά και τα μπράτσα. 

Συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής όπως λέιζερ, κρυολιπόλυση,  υπέρηχους,  ραδιοσυχνότητες, υπέρυθρο φως, EMS, αναρρόφηση και μηχανική πίεση στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα και χαλάρωση, μεταφέρεται ενέργεια που μετατρέπεται σε θερμότητα, αυξάνοντας το μεταβολισμό του λιποκυττάρου με τελικό αποτέλεσμα τη συρρίκνωσή του. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγοντας έτσι το χαλαρό δέρμα. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία, με στοχευμένη δράση αντιμετωπίζει την επιδερμική χαλάρωση και το τοπικό πάχος, με την έγχυση στον υποδόριο ιστό ουσιών που μπλοκάρουν την αποθήκευση λίπους και ενεργοποιούν τη λιπόλυση, την σύσφιξη του δέρματος και την κυτταρίτιδα. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία βοηθά στην αποσυμφόρηση και αποτοξίνωση, βοηθώντας στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και τελικά, στη μείωση του τοπικού πάχους και τη σύσφιξη του δέρματος.

Η μη επεμβατική πλαστική χειρουργική προσφέρει μια ασφαλή, αποτελεσματική και ευέλικτη επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση και την υγεία τους χωρίς την ανάγκη για χειρουργική επέμβαση. Η μη επεμβατική λιπογλυπτική σε σύγκριση με την λιποαναρρόφηση, κλασσική, παλμική ή Vaser, ή άλλες επεμβατικές θεραπείες για το τοπικό λίπος και τη σύσφιξη του δέρματος και την κυτταρίτιδα, μπορεί να επιτύχει με χαμηλότερο κόστος τα επιθυμητά αποτελέσματα με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και χωρίς καμία αναστάτωση στην καθημερινότητά.

Η SYMMETRIA® βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των μη επεμβατικών θεραπειών για την βελτίωση της εικόνας του σώματος, προσφέροντας στους ασθενείς την ευκαιρία να επιτύχουν αποτελέσματα παρόμοια με αυτά μιας χειρουργικής επέμβασης, χωρίς να οδηγηθούν στο χειρουργείο παρά μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.