Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Vegan Beauty Protocol

Με το κίνημα του βεγκανισμού να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην εποχή μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν επιλογές -ακόμη και στον τομέα της ομορφιάς- απαλλαγμένες από ζωικά προϊόντα.

Η SYMMETRIA, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη αυτή, σχεδίασε ένα νέο vegan πρωτόκολλο, το οποίο βασίζεται στα vegan προϊόντα Dr. Age, προσφέροντάς σας στο μέγιστο τα οφέλη που παρέχουν τα συστατικά από τη φύση, όταν συνδυάζονται με την εγκυρότητα της ιατρικής επιστήμης.

Αρχικά γίνεται καθαρισμός του προσώπου με το ήπιο διφασικό καθαριστικό Bi-Phase Skin Purifier και την Activated Charcoal Facemask, που αποτοξινώνει το δέρμα και παράλληλα συμβάλλει στη σύσφιξη και λεύκανσή του.

Ακολουθεί απολέπιση της επιφανειακής στοιβάδας της επιδερμίδας με τη χρήση ειδικής μη τραυματικής κεφαλής, ώστε να απαλλαγεί το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα.

Στη συνέχεια εφαρμόζεται στην επιδερμίδα το αντιοξειδωτικό σέρουμ Lightening-Effect Spheres, που συμβάλλει στην άμυνα της επιδερμίδας, ενώ η περιεκτικότητά του σε υαλουρονικό οξύ χαρίζει βαθιά ενυδάτωση. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, το σέρουμ εισχωρεί στο δέρμα με τη χρήση ειδικής κεφαλής. Έτσι, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προκαλώντας το ίδιο το δέρμα να βελτιώσει τις ατέλειές του.

Για βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας χρησιμοποιούμε τη Microlift Biocellulose Face Mask, ενώ η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της Microlift Eye Contour Cream, του Microlift Face Serum και τη συνδυαστική χρήση της Intervention BB Face Cream και του Face Sunscreen SPF 30.   

Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα λαμπερό, σφριγηλό, ενυδατωμένο, ομοιόμορφο, απαλλαγμένο από δυσχρωμίες και λεπτές γραμμές.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.