Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Το νέο σας πρόσωπο

Θέλετε ένα πρόσωπο φρέσκο, νεανικό και ανανεωμένο, χωρίς την παρέμβαση νυστεριού, χωρίς τομές και χειρουργείο; Η λύση είναι το Micro Lift, μία νέα, πρωτοποριακή τεχνική που διορθώνει τη χαλάρωση του προσώπου, ανορθώνοντας τους ιστούς του προσώπου με τη χρήση ειδικών απορροφήσιμων νημάτων. Η θεραπεία είναι ιδανική για άτομα που παρουσιάζουν ήπια χαλάρωση δέρματος και επιθυμούν να διορθώσουν το περίγραμμα του προσώπου, χωρίς να υποβληθούν σε facelift και χωρίς να αλλάξουν την εικόνα τους.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι χρησιμοποιεί απόλυτα απορροφήσιμα νήματα που αποδομούνται τελείως από τον οργανισμό. Η διαδικασία λαμβάνει χώρα στο ιατρείο, η διάρκειά της είναι περίπου μία ώρα, δεν χρειάζεται γενική αναισθησία, δεν γίνονται τομές και η αποθεραπεία είναι άμεση. Δεν υπάρχουν επιπλοκές, όπως τραυματισμός σε νεύρα, μετεγχειρητική αιμορραγία, αιμάτωμα, όπως θα μπορούσε να συμβεί σε ένα παραδοσιακό facelift. Εξίσου σημαντικό είναι ότι η μικρή αυτή ανόρθωση δεν αλλάζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, απλώς ανασηκώνει λίγο το δέρμα που έχει χαλαρώσει, όπως η κίνηση που κάνουμε μόνοι μας μπροστά στον καθρέφτη.

Αρχικά ο γιατρός σημειώνει τα σημεία στα οποία θα περάσουν τα νήματα και γίνεται έγχυση τοπικού αναισθητικού και τοπική αντισηψία. Στη συνέχεια προωθούνται τα νήματα κάτω από το δέρμα και μόλις όλοι οι κώνοι έχουν εισέλθει, ο γιατρός τα τραβάει όσο χρειάζεται για την ανύψωση του δέρματος στο επιθυμητό σημείο. Συνήθως χρησιμοποιούνται τέσσερα ως έξι νήματα, δύο-τρία σε κάθε πλευρά του προσώπου.

Μετά τη θεραπεία μπορεί να παρατηρηθεί ελαφρύ οίδημα στην υπό θεραπεία περιοχή και εκχυμώσεις στην περιοχή γύρω από τα ράμματα, που καλύπτονται πολύ εύκολα με make-up και αρχίζουν να υποχωρούν σταδιακά. Συνιστάται η εφαρμογή κρύων επιθεμάτων για μερικές ώρες που θα μειώσουν το οίδημα και θα ανακουφίσουν τον ασθενή. Η επιστροφή στην εργασία και σε άλλες δραστηριότητες είναι άμεση, από την επόμενη ημέρα της επέμβασης κιόλας. Ωστόσο συνιστάται η κατανάλωση μαλακών τροφών, η αποφυγή οδοντιατρικής επέμβασης, πίεσης και μαλάξεων στην περιοχή και θεραπειών αισθητικής για μία εβδομάδα. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές αμέσως μετά τη θεραπεία και συνεχίζει να βελτιώνεται για τους επόμενους τρεις μήνες, ενώ διατηρείται για περίπου ενάμιση χρόνο.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.