Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Θεραπεία οξέων με περιστρεφόμενες ραδιοσυχνότητες & μάσκα μεταξιού

Για αναζωογόνηση, σφριγηλότητα και λάμψη της επιδερμίδας του προσώπου, η συνδυαστική αυτή θεραπεία θα σας χαρίσει άμεσα αποτελέσματα, γρήγορα και ανώδυνα.

Η θεραπεία με οξέα φρούτων ειδικού μοριακού βάρους, είναι από τις πλέον ανώδυνες και αποτελεσματικές μεθόδους βελτίωσης της εικόνας του προσώπου. Απομακρύνει τους ρίπους από την επιδερμίδα και ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης. Μειώνει τις λεπτές γραμμές, χαρίζει φωτεινότητα και βελτιώνει θεαματικά την όψη του δέρματος, διορθώνοντας περιοχές υπέρχρωσης, όπως οι πανάδες, ενώ απαλύνει τις ουλές από ακμή.

Οι περιστρεφόμενες ραδιοσυχνότητες (Rotative RF) προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες, συσφίγγοντας την επιδερμίδα και απαλύνοντας τις ρυτίδες. Επιπλέον, με τη μέθοδο αυτή απορροφώνται καλύτερα τα ευεργετικά συστατικά που εφαρμόζονται, όπως πρωτεΐνες μεταξιού, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα.

Η θεραπεία διαρκεί 45', απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος και μπορεί να επαναλαμβάνεται μία φορά την εβδομάδα.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.