Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Πώς θα ενισχύσετε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας

Σε μία περίοδο που καλό είναι να αποφεύγουμε την εφαρμογή make-up, καθώς μπορεί να εντείνει τα δερματικά προβλήματα λόγω χρήσης μάσκας, αλλά παράλληλα θέλουμε η επιδερμίδα μας να είναι λαμπερή, υπάρχουν κάποια beauty tips που μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτό.

Για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας, η απολέπιση θα σας χαρίσει άμεσα, σε λίγα μόνο λεπτά, λεία επιδερμίδα. Δοκιμάστε το Dr. Age Micro-Dermabrasion Soft Face Peel, που χάρη στο συνδυασμό των δραστικών συστατικών του, καθαρίζει την επιδερμίδα, βελτιώνει την υφή και τη θαμπή όψη της, χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη.

Μετά την απολέπιση εφαρμόστε τις Dr. Age Microlofit Face Ampoules, οι οποίες σχηματίζουν ένα προστατευτικό φράγμα που κλειδώνει την υγρασία και χαρίζει αποτέλεσμα λίφτινγκ, χάρη στο υαλουρονικό οξύ που συμβάλλει στην ελαστικότητα και ενυδάτωση του δέρματος.  

Μην παραλείψετε να φροντίσετε την περιοχή των χειλιών, κάνοντας απολέπιση με μια οδοντόβουρτσα και να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος. Προσφέρετε ενυδάτωση με ένα πλούσιο lip balm.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.