Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Οζονοθεραπεία: σύμμαχος νεότητας

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε συνδέσει το όζον με την προστασία που μας προσφέρει από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, ωστόσο, τα ευεργετικά αποτελέσματά του είναι γνωστά στην κοσμετολογία, όπου και βρίσκει εφαρμογή σε εξειδικευμένες θεραπείες. Συγκεκριμένα, έχει αντιφλεγμονώδη και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ενώ η ικανότητά του να επιταχύνει τον κυτταρικό μεταβολισμό, το καθιστά σημαντικό σύμμαχο στην επίτευξη της  νεότητας και της αναζωογόνησης.

Η οζονοθεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο, χαρίζοντας φρεσκάδα και λάμψη στο δέρμα. Συνδυαστικά με τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται, γίνεται χρήση της συσκευής παρασκευής όζοντος, η οποία μετατρέπει το οξυγόνο του περιβάλλοντος χώρου στην πιο χημικά ενεργή μορφή του, δηλαδή, το όζον (Ο3).

Οι πιο σημαντικές του ιδιότητες είναι οι εξής: αποστείρωση, εξισορρόπηση PH, λεύκανση, σφριγηλότητα και λάμψη. Εντάσσεται σε θεραπείες λεύκανσης, ακμής και αντιγήρανσης. Ο μέσος όρος διάρκειας της συνεδρίας είναι 45-60 λεπτά, με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα. Συνίσταται ακόμη και σε πολύ νεαρές ηλικίες, με αντενδείξεις τις περιπτώσεις εγκυμοσύνης, γαστρικού έλκους, επιληψίας, εγκεφαλικής εμβολής, φλεγμονών και δερματικών αλλοιώσεων.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.