Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Ασφάλεια και φυσικότητα

Ασφάλεια και φυσικότητα

Οι ενέσιμες θεραπείες είναι από τις πλέον περιζήτητες στις μέρες μας, καθώς αποτελούν το πρώτο βήμα για την ανάκτηση της νεότητας και προσφέρουν μία ανανεωμένη εικόνα στο πρόσωπό μας. Αυτό που μετράει και στις συγκεκριμένες θεραπείες, είναι να πραγματοποιούνται με ασφάλεια και δίνουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Καλό είναι λοιπόν να έχετε στο μυαλό σας κάποια πράγματα.

  • Επιλέξτε προσεκτικά το γιατρό στον οποίο θα απευθυνθείτε, καθώς θα πρέπει να είναι εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός ή δερματολόγος.
  • Συζητήστε μαζί του το στόχο σας και κάνετε ένα πλάνο. Περιμένετε να υποχωρήσει πλήρως η δράση μιας θεραπείας πριν κάνετε την επόμενη.
  • Ζητήστε από τον γιατρό σας να είναι συντηρητικός. Μπορεί να επιθυμείτε πλήρη διόρθωση των ρυτίδων, αλλά καλό είναι να αποφεύγονται οι υπερβολές.
  • Μάθετε τι υλικό χρησιμοποιείται κάθε φορά και σιγουρευτείτε ότι είναι εγκεκριμένα. Ζητήστε από το γιατρό να το ανοίξει μπροστά σας, ώστε να δείτε τη συσκευασία, τον αριθμό παρτίδας και την ημερομηνία λήξης.
  • Προτιμήστε τα υλικά που απορροφώνται σταδιακά. Τα μόνιμα δεν απορροφώνται και δεν ακολουθούν τις φυσιολογικές διεργασίες του προσώπου, όπως π.χ. η γήρανση.
  • Τα ενέσιμα συνδυάζονται πολύ καλά με άλλες θεραπείες, όπως μικροδερμοαπόξεση, οξέα φρούτων, κ.α., ωστόσο δώστε χρόνο στο πρόσωπό σας να αφομοιώνει και να ανταποκρίνεται σε κάθε θεραπεία.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.