Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης

Ανακαλύψτε το πρωτοποριακό πρόγραμμα ευεξίας #DivineYou που πραγματοποιείται από τη Symmetria σε συνεργασία με το πολυτελές ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, βραβευμένο με το Europe’s Leading Spa Award για το 2014 από το World Travel Awards.

H νέα τάση στο χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας είναι τα wellness boot camps. Το Divani Apollon Palace & Thalasso και η Symmetria συνδύασαν την τεχνογνωσία, την επιστημονική αρτιότητα του προσωπικού τους και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του spa, προσφέροντας προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα με στόχο να σας εκπαιδεύσουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να σας χαρίσουν σωματική και πνευματική ευεξία. Δοκιμάστε, λοιπόν, μία εντελώς νέα εμπειρία. Το τριήμερο πρόγραμμα #DivineYou έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρακινήσει το μυαλό και το σώμα σας, να βελτιώσει το μεταβολισμό σας, να αποτοξινώσει τον οργανισμό σας και να σας προσφέρει διαύγεια και ηρεμία.

Ο σεφ σε συνεργασία με το διαιτολόγο, ετοιμάζουν υγιεινές διατροφικές επιλογές, πάντα με φρέσκα υλικά, που σχεδιάζονται ειδικά για να σας βοηθήσουν στην απώλεια βάρους κατά τη διάρκεια της διαμονή σας εδώ και ταυτόχρονα να σας προσφέρουν ενέργεια. Το μενού αποκλείει το αλκοόλ και τα επεξεργασμένα σάκχαρα, συμβάλλοντας παράλληλα στη διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού. Όλα αυτά πάντα με την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού -γιατρών και διατροφολόγων- που αξιολογούν τη συνολική κατάσταση υγείας σας και σας δίνουν πολύτιμες συμβουλές διατροφής, ενώ επιπλέον εσείς, μπορείτε να απολαμβάνετε θεραπείες ομορφιάς προσώπου και σώματος και να γυμνάζεστε καθημερινά. Ενδεικτικά, θα απολαύσετε δοκιμασμένες θεραπείες σώματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως το i-lipo, το LPG και το Hypoxi, υδρομασάζ στην πισίνα θαλασσοθεραπείας και περιποίηση προσώπου από τη Symmetria, ενώ το περπάτημα, η γυμναστική και η yoga συμπληρώνουν το πρόγραμμα του τριήμερου boot camp.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.